Haberler

Bakırköy'de Gençlik Yürüyüşü

Bakırköy'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 88. Yıldönümü Kutlamaları Kapsamında Yürüyüş Düzenlendi.

Bakırköy'de, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 88. yıldönümü kutlamaları kapsamında yürüyüş düzenlendi.

Gençlik yürüyüşüne, Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin ve Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in yanı sıra Bakırköy'deki liselerin yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İncirli Caddesi'nde başlayan yürüyüş, Özgürlük Meydanı'na kadar devam etti. Meydanda toplanan grup, saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudu. Kaymakam Şahin'in öğrenci temsilcilerine Türk bayrağını teslim etmesinin ardından Bakırköy Lisesi öğrencilerinden oluşan folklor grubu bir gösteri sundu.

Programda konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, "19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamak için burada toplanıyoruz. Bilindiği gibi ülkemizde 'Cumhuriyet' mitingleri yapılıyor. Burada gençler özgürlük gençlik yürüyüşü gerçekleştirdi" dedi.

Erzen, seçim öncesi birleşme hareketleri hakkında ise "DSP ve CHP'nin yakınlaşması çok iyi oldu. Çünkü Türkiye'de oyların bölünmemesi gerekiyor. Anavatan Partisi ve DYP'nin de birleşmesi iyi oldu. Meclis'te artık birçok grup görebileceğiz" şeklinde konuştu.

(RŞ-RA-ED-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title