Haberler

Bakan Akdağ'dan Korumalara Dansöz Fırçası

Bayram Tatilini Memleketi Erzurum'da Geçiren Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın, Yılbaşı Gecesi Koruma Ekibinin Kaldığı Palandöken'daki Palan Otel Önünde Park Edilen Makam Otosunun Önünde Dansöz Oynatılması Bakan Akdağ'ı Kızdırdı. Koruma Ekibini Sert Bir Dille Azarladığı Kaydedilen Bakan Akdağ'ın, 'Bu Tür Şeylere Daha Dikkat Edin' Dediği Belirtildi.

BAYRAM tatilini memleketi Erzurum'da geçiren Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın, yılbaşı gecesi koruma ekibinin kaldığı Palandöken'daki Palan Otel önünde park edilen makam otosunun önünde dansöz oynatılması Bakan Akdağ'ı kızdırdı. Koruma ekibini sert bir dille azarladığı kaydedilen Bakan Akdağ'ın, ''Bu tür şeylere daha dikkat edin'' dediği belirtildi.

Erzurum'daki gezi ve incelemelerini sürdüren Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bugün Ticaret ve Sanayi Odası tarafından verilen sabah kahvaltısına katıldı. Kahvaltıda işadamları, dernek ve cemiyet temsilcileriyle biraraya gelen Bakan Akdağ, Erzurum'un daha da gelişmesi için ticari ortaklıkların artması gerektiğini dile getirdi. Sohbet sırasında Türkiye'deki bürokrasiden yakınan Bakan Akdağ, bürokratik engelleri ortadan kaldırmak için mücadele ettiklerini belirterek şöyle dedi:

''Genel Müdürüme bir konuyu yapması konusunda talimat veriyorum. Aradan 2-3 ay geçiyor. 'Bu iş niye yapılmadı?' diye sorduğumda, 'Önceki Bakanların genelgelerinin engel olduğunu' söylüyor. Ee arkadaş bunu bana niye aylardır söylemiyorsun, bunu ortadan kaldıralım. Ayrıca sürekli ilaç kullananlar için 3 imzalı sağlık raporu verilmesi konusunda genelge yayınladık. Ama bürokrat hala fotoğraf istiyor. Oysa biz bu bürokratik engelleri ortadan kaldırmak için mücadele ediyoruz.''

'RÜYANIZDA GÖRMÜYORSANIZ BU İŞ BİTMEZ'

Bakan Akdağ daha sonra beraberindeki AKP Erzurum Milletvekilleri Ömer Özyılmaz, Muzaffer Gülyurt, Mustafa Ilıcalı ve Vali Celalettin Güvenç ile Dadaşkent semtinde 3 bin metrekare alan üzerine kurulan Deniz Feneri Derneği Doğu Anadolu Bölgesi Organizasyon ve Dağıtım binasında incelemelerde bulundu. Ardından Çat Yolu üzerinde yapımı devam eden 400 yataklı Bölge İhtisas Hastanesi inşaatını gezdi. Yetkililerden bilgi alan Bakan Akdağ, bu sırada kendisine bilgi veren başörtülü inşaat mühendisi Tuba Kılıç'a, ''Siz rüyanızda gece burayı görüyor musunuz? Görmüyorsanız bu işler bitmez. Görmeye başladın mı tamamdır'' dedi. Bunun üzerine mühendis Kılıç, ''Görüyorum efendim, burayı bitireceğiz'' diye konuştu.

Bu arada yılbaşı gecesini Çat Yolu üzerindeki Beyaz Evler'deki dairesinde geçiren Bakan Akdağ'ın, Palandöken Dağı'ndaki Palan Otel'de kalan koruma ekibini, makam otosunun önünde dansöz oynatılması ile ilgili olarak azarladığı ve ''Bu tür şeylere daha dikkat edin'' dediği iddia edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title