Haberler

Bade'den Temel İçgüdü Pozu

Güncelleme:

Bade İşçil, sinema tarihinin en seksi pozu olan Sharon Stone'un Temel İçgüdü filmindeki sahnesini yeniden canlandırdı.

Önce Ezel ardından da Kuzey Güney dizisiyle 2011'de adından sıkça söz ettiren güzellerden olan Bade İşçil, 2012'ye iddialı giriyor. İşçil, MediaCat Dergisi için Sharon Stone'un Temel İçgüdü filmindeki efsanevi pozunu verdi...

Güzel oyuncu Bade İşçil, sinema tarihinin en seksi pozu olarak gösterilen Sharon Stone'un Temel İçgüdü filmindeki sorgu sahnesini yeniden canlandırdı! Özellikle Sharon'un bacak bacak üstüne attığı an yıllarca konuşulan efsanevi sahne için Mehmet Turgut'un objektifi karşısına geçen İşçili; kıyafeti, saçı ve makyajıyla herkesten tam puan aldı.

Ezel dizisinin ardından rol aldığı Kuzey Güney'le adından söz ettiren Bade İşçil, MediaCat Dergisi'nin Ocak 2012 sayısı için sadece Sharon Stone olmadı. İşçil, Marilyn Monroe ve ünlü sanatçı Andy Warhol'ün kısa filmleriyle tanınan, 1960'ların efsanevi güzellerinden Edie Sedgwick olarak da poz verdi. Çekimlerde güzel oyuncunun styling'ini Hakan Öztürk yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title