Haberler

Babamızın Akıl Sağlığı Yerinde

Halis Toprak'ın İki Oğlu, Babalarının Vesayetini Almak İçin Mahkemeye Başvuran 7 Kız Kardeşinin Avukatı Burhan Apaydın'a, Dilekçesindeki İfadeler Yakışıksız ve Hakaret İçerdiği Gerekçesiyle, 100 Milyar Liralık Tazminat Davası Açmak İçin Mahkemeye Başvurdular.

Halis Toprak’ın iki oğlu, babalarının vesayetini almak için mahkemeye başvuran 7 kız kardeşinin avukatı Burhan Apaydın’a, dilekçesindeki ifadeler yakışıksız ve hakaret içerdiği gerekçesiyle, 100 milyar liralık tazminat davası açmak için mahkemeye başvurdular.

Sarıyer Adliyesi’ne dün Halis Toprak’ın oğulları Ahmet ve Mehmet toprak adına verilen dilekçede şu ifadeler yer aldı:

“Sayın Burhan Apaydın’ın dilekçesinde belirttiği iddiaların aksine babamız Halis Toprak’ın akıl sağlığı yerindedir ve Toprak Holding’i yönetme ehliyetine sahiptir. Toprak Grubu TMSF’ye 450 milyon Dolar olarak belirlenen protokol borcunu 480 milyon Dolar olarak fazladan ödemiştir. Halis Toprak’ın özel hayatı nedeniyle ailemiz zor bir dönemden geçmektedir. Sayın Apaydın’ın bu zor dönemi Toprak Grubu’nun TMSF ile ilişkilerine bağlaması ve yakışıksız ifadeler kullanması 85 yaşındaki bir avukat için tam bir talihsizliktir. Bu sebeplerle avukat Burhan Apaydın hakkında 100 bin TL’lik manevi tazminat davası açıyoruz.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title