Haberler

"AŞK Kaç Beden Giyer?" D-Smart'ta

Güncelleme:

"Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisi, ilgiyle izlenen yeni bölümleri ile devam ediyor.

Genç ve modern insanın şehir yaşamı içinde yaşadıklarını eğlenceli bir dille anlatan "Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisi, ilgiyle izlenen yeni bölümleri ile devam ediyor. 31 Ocak Perşembe gecesi, saat 22.30'da, D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de dizi severlerle buluşacak olan Aşk Kaç Beden Giyer'in 28. Bölümü izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

"Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisi, yeni sezon bölümleriyle D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD kanalında hafta içi Pazartesi ve Perşembe günleri, saat 22.30'da izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Şehir yaşantısının getirdiği büyük yalnızlığı, kadın-erkek ilişkilerinde mizahi bir kurguyla işleyen "Aşk Kaç Beden Giyer?" 28'nci bölümü ile perşembe gecesi izleyicilerle buluşucak.

Yapımcılığını Seray Sever ile Hatice Soysev'in üstlendiği, Serdar Oğuz'un yazdığı ve Günay Köker'in yönettiği sevilen sitcom "Aşk Kaç Beden Giyer" dijital ortamlarda 'kendi' olabilen ama gerçek hayatta aradığını bulamayan, hayal kırıklıkları yaşayan aşk mağduru karakterlerin hayatlarını konu alıyor. Tutkunlarının heyecanla beklediği yeni bölümde Seda ve Barbi uyku hapıyla rüyalara dalarken, Umut ve Tarık kızlarla eğlenceli bir gece geçirmeye çalışıyor. Ama işler planlandığı gibi gitmiyor.

Yeni sezonda birbirinden ünlü konuklarıyla da ekranlara hızlı bir dönüş yapan "Aşk Kaç Beden Giyer?" yepyeni bölümleriyle her hafta, D-Smart 20. Kanal Max Smart ve HD kalitesiyle Max Smart HD'de dizi severlerle buluşuyor.

28.Bölüm Özet

Seda ve Barbi uyku hapı 'Kara Rüya'yla rüyalara dalarken, bahtsız çapkınlar Umut ve Tarık kızlarla felekten bir gece çalıyor. Ama ne Satılmış Efendiden kurtulmak bu kadar kolay olacak, ne de Seda ve Barbi'nin uykusu deliksiz olacak. Dikkatlerden kaçan küçük bir hata, heyecanlı geceyi her an kabusa çevirebilir.

Künye

Yapımcı: Seray Sever ve Hatice Soysev

Yönetmen: Günay Köker

Senaryo: Serdar Oğuz

Oyuncular: Koray Erkök, Gözde Çetiner, Adıhan Şentürk ve Ayşın Yeşim Çapanoğlu

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hatice Soysev Serdar Oğuz Seray Sever D Smart Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title