Haberler

Arazisine Yol Yapılınca Trafiği Kapattı

Güncelleme:

Samsun'da tapulu arazisinin caddeye dönüştürülmesi sonucu yolu trafiğe kapatan İbrahim Akbulut, 'Bu cadde tapulu arazim olduğu için kapatılmıştır.' yazılı levha astı.

Samsun'da tapulu arazisinin caddeye dönüştürülmesi sonucu yolu trafiğe kapatan İbrahim Akbulut, belediye tarafından yola konulan 'çalışma var' tabelasını söküp, 'Bu cadde tapulu arazim olduğu için kapatılmıştır.' yazılı levha astı.

YOLU TRAFİĞE KAPATTI

Samsun'un İlkadım İlçesi'nde oturan evli ve 2 çocuk babası İbrahim Akbulut, geçen 19 Haziran'da Gençlik Caddesi üzerindeki yolun 550 metrekarelik bölümünün kendisine ait olduğunu öne sürerek ölçüm yaptırdı. Hiçbir kamulaştırma yapılmadan arazisinin Büyükşehir Belediyesi tarafından alındığını ve yol yapıldığını öne süren Akbulut, demir kazıklarla yolu çevirip trafiğe kapattı.

"VATANDAŞLARA YARDIMCI OLMAK İÇİN BU TABELAYI ASTIM"

Yolda bulunan çalışma tabelalarını kaldıran İbrahim Akbulut, özel olarak yaptırdığı, 'Bu cadde tapulu arazim olduğu için kapatılmıştır' yazılı levha astı.58 gündür kapalı olan yol için hiçbir yetkilinin kendisini aramadığını ifade eden İbrahim Akbulut, "Yolu kapattıktan sonra benden 10 gün süre istediler. Ben de 1 ay süre verdim. Hiçbir çözüm bulamadılar. Şuana kadar gelen giden olmadı. Sanırım belediye başkanına cadde lazım değil, bana da arazi lazım değil. Burayı onlara yar etmeyeceğim. Ben onlara park yapmaları için yer bile bağışladım. Ama şimdi yer vermeyeceğim. 2006 yılından beri dilekçelerim var. Kullandıkları caddemin tazminatını bana ödeyecekler. Bundan sonra hiçbir şey bağışlamayacağım. Bu tabelayı yaptırmamın amacı, vatandaşlar burada yol çalışması olduğu için kapandığını zannediyorlar. Ben de onlara yardımcı olmak için bu tabelayı astım. Yol çalışması olmadığı halde buraya 'yol çalışması var' diye tabela asmışlar. Vatandaşlar buranın tabulu arazim olduğunu bilsin istedim." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Akbulut İlkadım Samsun Yerel Güncel Haberler

Bakanlık, Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldı

Bakanlık, Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldı

İspanya'nın ardından İrlanda ve Norveç de Filistin devletini resmen tanıdı

İspanya'nın ardından İrlanda ve Norveç de Filistin devletini resmen tanıdı

15 yaşındaki kızıyla ilişkiye girmek istediğini söyleyen adamı tek yumrukla öldürdü

15 yaşındaki kızıyla ilişkiye girmek istediğini söyleyen adamı tek yumrukla öldürdü

Ankara kulislerini sarsan iddia: En düşük emekli maaşı 12 bin 500 liraya çıkarılacak

Ankara kulislerini sarsan iddia: En düşük emekli maaşı 12 bin 500 liraya çıkarılacak

500

Yorumlar (5)

Ertuğrul Taşlıoğlum@m.m:

Başına gelmeyen bilemez,anlayamaz..Arazine el koyarlar,kullanırlar,verparasını dersin binbirtürlü bahane bulup vermezler,mahkemeye başvurursun yıllar geçer,bir virgül hatasından mahkeme aleyhine tecelli eder,belediyede emlak vergilerini çıkarır,çıldırırsın yani..

18
0
yanıtYanıtla
Ah be birader erken davrandın:

Bravo seni tebrik ediyorum, ama şu torba yasa çıktıktan sonra yapsaydın daha iyi olurdu. Şimdi senide torbanın içine alırlarsa hiç şaşma. Torbadan vatandaşa hep zarar çıkıyor borç çıkıyor.

13
0
yanıtYanıtla
orkun:

Yine samsun yine enteresan bir olay.. yaww bu samsunlular olmasa biz hiç gülemeyecez :D

8
5
yanıtYanıtla
svm:

e bencede iyi yapmış devlet malı bize veriyormuki biz verelim hakkını al dayı

3
0
yanıtYanıtla
şero:

bu yetkililer yolu yaparken yolu kamulaştırmamışlarmı nasıl birşey bu...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title