Haberler

Alanya'da Eğlence Dorukta

Antalya'nın Alanya İlçesi'ndeki eğlence yerleri, 9 günlük bayram tatilinde tatilci ve turistlerin akınına uğradı.

Antalya'nın Alanya İlçesi'ndeki eğlence yerleri, 9 günlük bayram tatilinde tatilci ve turistlerin akınına uğradı. Tatilciler, bayramda kapılarını müşterilerine açan barları doldurdu.

İskele Caddesi'nde bulunan ve çoğunluğu yabancı turistler tarafından dolan 'Bistro Bellman', 'Club İstanbul', 'James Dean' ve 'Janus Bar' ile Bankalar Caddesi'ndeki 'Club Hawana' ve 'Club Hollywood'da düzenlenen partilerde, eğlence doruğa ulaştı. Alanya Marina'da bulunan 'La Porta'da düzenlenen 'Beyaz Gece'ye tatilciler ilgi gösterdi.

Konaklı Beldesi'ndeki açıkhava diskosu olan 'Club Summer Garden'da ise yaklaşık 1000 kişinin katıldığı eğlence, sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. DJ Özgür Uzar ve G-No, çaldıkları hareketli müziklerle partiye katılanları coşturdu. Kestel Beldesi'ndeki 'Auditorium Disco' da yerli tatilcilerin akınına uğradı. Saatler gece yarısını gösterdiğinde tamamen dolan açıkhava diskosunda havuza girenler de oldu. - Antalya / Alanya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title