Haberler

AK Partili belediye başkanından sonra Ekrem İmamoğlu'na bir teşekkür de MHP'li başkandan geldi

Güncelleme:

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in geçtiğimiz günlerde bir proje için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkür etmesi dikkat çekmişti. Dün de Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, bir açılış töreninde ilçeye yapılan stat için İBB'ye ve Ekrem İmamoğlu'na teşekkür etti. Yılmaz, "Sayın Başkan şöyle 'Müsaade ederse Spor Bakanımız bu stadı biz yapalım, Silivri'ye biz hediye edelim" ifadelerini kullandı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstavroz Atık Su Tüneli açılış töreninde, çevre kirliliğine karşı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü bir proje üzerine açıklamalarda bulunmuştu. Türkmen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkür edip "Kurban Bayramlarında denizin burada kırmızıya büründüğünü Sayın İmamoğlu'na arz ettik. Sağ olsun kendileri talimat verdiler. Bu önemli proje süratle tamamlandı" demişti.

"SİLİVRİ'YE BİZ HEDİYE EDELİM"

MHP'li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da Silivri Boğluca Yaşam Vadisi Açılış Töreni'nde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkür etti. Yılmaz, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Müjdat Gürsu Spor Kompleksi'nin yapımı için Sayın Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Silivri'ye çok yakıştı. Silivri'nin şu anki stadyumunun 50 dönümlük alanı yıkılıp, yerine 40 bin metre bir millet bahçesi 11 bin metrekare alana da bir hükümet konağı yapımının onayını Sayın Cumhurbaşkanımızdan aldıktan sonra, 'Stat ne olacak?' dediğinde ben de Müjdat Gürsu Stadını İBB bize tahsis ederse Spor Bakanımızın bize bunu yapacağını ifade ettiğimde Sayın Başkan şöyle söyledi; 'Müsaade ederse Spor Bakanımız, bu stadı biz yapalım, Silivri'ye biz hediye edelim'. Bakan Bey'e arz ettim, 'Sporun siyaseti olmaz, buyursunlar yapsınlar' dedi." ifadelerini kullandı.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Ekrem İmamoğlu Hilmi Türkmen Silivri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

CENTAUR:

Bu hareketler güzel hareketler.Özlediğimiz hareketler.Tüm başkanları kutluyorum.Bütün partili başkanlara örnek olsun.Beraberlik ve dostluk bir ömür boyu sürsün.

0
0
yanıtYanıtla
ihtiyar:

Doğruya doğru yanlışa yanlış demek büyük erdemliktir. Helal olsun o iki başkana en azından hizmete teşekkür edebiliyorlar

0
0
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

İMAMOĞLU FARKI BU,SİZDE İBB MECLİSİNDE ADAMI ENGELLEYİN,İSTANBULUN ÖNÜNÜ KESİN

0
0
yanıtYanıtla
mevlüt Altın:

Muhalefetten iktidar yanlılarına hiç teşekkür gördünüz mü. Asla. Onlar hep yalan dolan

0
0
yanıtYanıtla
ahmet örnek:

bizim insanlarımız bu gibi şeylere alışacak önemli olan çalışma önemli olan iş yapma biz çamur atma siyasetinin içinde bocalıyoruz yapılan işleri görmemeye yemin etmişiz sanki.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title