Haberler

AK Parti Edirne Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi

AK Parti Edirne Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi yapıldı.

AK Parti Edirne Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi yapıldı.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda düzenlenen kongre, Afrin'de şehit olan askerler için dua edilmesi ve saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, programda yaptığı konuşmada, partilerinin yaptığı kongrelerin şenlik ve bayram havasında geçtiğini ifade etti.

Kongrenin ülkesine ve partisine hayırlı olmasını dileyen Müezzinoğlu, gençlik kollarına, partilerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Müezzinoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan askerlere rahmet yakınlarına da başsağlığı diledi.

AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen de Zeytin Dalı Harekatı'nın yapılması gereken, Türkiye için olmazsa olmaz bir operasyon olduğunu dile getirerek, "İnşallah bu operasyon ülkemiz için hayırlara vesile olur, orada ülkemiz üzeride oynanan oyunlar bozulur. Ben Afrin ve ülkemizin farklı yerlerinde canlarını seve seve veren şehit olan kardeşlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyorum." dedi.

AK Parti Edine İl Başkanı İlyas Akmeşe ise Gençlik Kolları Başkanı Tarık Hatipler ve üyelerin göreve geldiği günden bu yana özveriyle çalıştıklarını belirterek, partilerinin hedefleri doğrultusunda çalışan gençlere teşekkür etti.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ensar Topçu ve AK Parti Edirne Gençlik Kolları Başkanı Tarık Hatipler de kongrenin partilerine ve ülkelerine hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Hatipler, yeniden Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Ak Parti Afrin Politika Güncel Haberler

title