Haberler

ABD Heyetini Protesto Eden 7 TGB Üyesi Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Ankara'ya gelen ABD heyetini protesto etmek isteyen 7 Türkiye Gençlik Birliği üyesi gözaltına alındı.

Türkiye'yi ziyaret ABD heyeti, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın bulunduğu Beştepe'de Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri tarafından protesto edildi.

"BOLTON PKK'YI KURTARAMAZ"

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey ve ABD Genelkurmay Başkanı General Joseph Dunford'tan oluşan heyeti protesto eden TGB'liler, "Bolton- Jeffrey- Dunford PKK'yı kurtaramaz" yazılı pankart açtılar. Polis TGB'lilere müdahale etti ve 7 TGB üyesi gözaltına alındı.

ABD Heyetini Protesto Eden 7 TGB Üyesi Gözaltına Alındı

ABD'li heyet, Türkiye'nin Suriye'ye operasyon yapacağını duyurmasının ardından, Suriye'deki durumu görüşmek üzere Türkiye'ye geldi.

"BİZ BUNLARIN HESABINI SORMAYA GELDİK"

TGB Genel Başkanı Yıldırım Gençer konuyla ilgili açıklama yaptı.

"John Bolton Trump'ın özel temsilcisi. Daha gelirken elinde çantalarla haritalarla geldiğini söyledi o çantaları haritaları buraya gömmeye geldik. Kimse toprak bütünlüğümüzü tehdit edemez. Kimse mehmetçiğe polisimize uzanan silahların sorumlusu olamaz. ABD bunların sorumlusudur biz bunların hesabını sormaya geldik."

ABD Heyetini Protesto Eden 7 TGB Üyesi Gözaltına Alındı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Gençlik Birliği Türkiye 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

CAN DEP:

Bunlar reklam pesinde boş safsataliktan başka Bir sey degildir baksaniza göz altina degil sanki haca gidiyorlar, Bunlarin önüne bes on dolar atsalar ceker giderlerdi. Gecin bunlari

6
10
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

YOKSA SENDE PAÇAVRADAN BAYRAK SAHİBİ BİR CAMİAYAMI MEYİLLİSİN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. . .

yanıt0
yanıt2
OLMAZ OLSUN:

ALLAH SİZİN GİBİ FERASETLİ GENÇLERİMİZİN SAYISINI ARTTIRSIN İNŞALLAH.

12
3
yanıtYanıtla
ÖZEL HAREKAT EMEKLİSİ:

GÖZALTI KİMSEYE GARİP GELMESİN. YASA GEREĞİ İZİNSİZ GÖSTERİ YAPAN HER KİM VE AMACI SAYGINDA OLSA GÖZALTINA ALINIP, İFADELERİ ALINIR, EĞER SUÇ KASTI YOKSA SERBEST BIRAKILIR. DEVLETİNİN ÇIKARINI SAVUNDU DİYE KİMSE İÇERİYE ATILMAZ, MERAK ETMEYİN DOSTLAR. .

5
0
yanıtYanıtla
CELALI:

o zaman IPHONE KIRANLARIDA GOZALTINA ALIN !!!!!!!

4
0
yanıtYanıtla
TEK YUREK:

HELAL OLSUN SIMDIK BOLTONDA COK KORKMUSTUR SIZDEN

1
1
yanıtYanıtla
hüso:

sen seyret ABD liler sana meydan okurken, hiçbir şeye karışmayın ha, sonrada söylenin, yazık size .

yanıt0
yanıt0
gökhan:

nerde amerikalılar(emperyalistler) gelince çıldıran meşhur koministler. at gözlüğünü çıkarın etrafınızda olan biteni anlayın artık. kullandırmayın kendinizi

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

haberin fotoğrafına bakınca protestoyu abd de yapıyorlar sandım. Türkiye de yapsalar kesin tutuklanırlardı dedim. haberi okuyunca olayın türkiye de olduğunu ve protestocuların göz altına alındığını gördüm. Olum siz kimsiniz Türkiye de doğruyu veya yanlışı savunacak. Doğruya yanlışa-haklıya haksıza 1-2 kişi karar veriyor türkiye de

1
0
yanıtYanıtla
RASYONEL:

Tipik yurdumun salakları. Fatih Portakalı protesto edecekler diye üç beş sakallı yırtık ayakkabılı gariban ağaçtan kopardıkları portalı yiyerek aklınca protesto ediyor. Başka yerde Trump''ı protesto edecekler diye tur yerler şimdi de bu insancıklar. Bu memlekette byin göçü harbiden çoktan olmuş. Kalanlar sadece boş beden.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title