Haberler

AB'yi Sadece AKP İstiyor

Türkiye -Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyonu Eşbaşkanı Joost Lagendijk, Eşi Nevin Sungur'la Birlikte Kayınpederi Nusret ve Kayınvalidesi Fazilet Sungur'u Ziyaret Etmek İçin Yalova'ya Geldi.

Türkiye-Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyonu Eşbaşkanı Joost Lagendijk, eşi Nevin Sungur’la birlikte kayınpederi Nusret ve kayınvalidesi Fazilet Sungur’u ziyaret etmek için Yalova’ya geldi.

Soruları yanıtlayan Lagendijk, "Bizim açımızdan baktığınızda Türkiye’yi Avrupa Birliği’ne sokmak isteyen tek parti, AKP olarak karşımıza çıkıyor. Öbür tarafa baktığınızda CHP ve MHP de Türkiye’nin AB’ye girmesini istediklerini söylüyorlar ama bu konuda hiçbir şey yapmadıkları gibi bu sürecin aleyhine olabilecek gelişmeler için her türlü katkıyı veriyorlar. CHP azınlık hakları, vakıflar kanunu, Kürt meselesi ve dini özgürlükler konusunda hiçbir politika üretmiyor. Aslında bu politikaları üretmesi gereken CHP bunu yapmıyor" dedi. Lagendijk, 1 Mayıs’ta sendikaların Taksim’e gitmelerine izin verilmeme sebebini ise anlayamadığını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title