Haberler

86 Yaşındaki Profesöre 'Yoklama Kaçağı' İşlemi

Güncelleme:

Panel için Artvin'e giden Prof. Dr. Coşkun Özdemir'in kaldığı öğretmenevine sabaha karşı saat 04.30 sıralarında giden polis, 'yoklama kaçağı' işlemi yaptı.

Prof. Dr. Coşkun Özdemir, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 77'nci yıl dönümü nedeniyle Atatürkçü Düşünce Derneği Artvin Şubesi tarafından düzenlenen, 'Atatürk ve Cumhuriyet' konulu konferansa katılmak üzere dün Artvin'e geldi.

Geceyi Artvin Öğretmen Evi'nde geçiren Prof. Dr. Özdemir, sabah erken saatlerde ilginç bir olay yaşadı. Saat 04.30 sıralarında kaldığı odanın kapısı şiddetle çalınınca uyanan Prof Dr. Çoşkun Özdemir, karşısında polis memurlarını gördü.

"KAPI GÜMBÜR GÜMBÜR VURULDU, NEDEN GELDİKLERİNİ DUYUNCA GÜZEL BİR KAHKAHA ATTIM"

Öğretmenevi'nde yaşadıklarını anlatan, sabaha karşı kapısında polis görünce çok şaşırdığını söyleyen Prof. Dr. Özdemir, "Saat 04.30 sıralarında kapı gümbür gümbür vuruldu. Kapıyı açtığımda iki polis, ' Coşkun Özdemir siz misiniz?' diye sordu. 'Evet' deyince bana yoklama kaçağı olduğumu söylediler. Bunu duyunca güzel bir kahkaha attım.

"1953-54 ARASI 18 AY ASKERLİK YAPTIM"

Ben 86 yaşındayım. 1953-1954'te 18 ay askerlik yaptım. 86 yaşındayım ve ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

15 GÜN İÇİNDE EN YAKIN ASKERLİK ŞUBASİNE BAŞVURMASI İSTENDİ

Prof. Dr. Coşkun Özdemir'e, Artvin Valiliği Asayiş Şube Müdürlüğü'nce verilen bildiride, 15 gün içinde en yakın Askerlik Şubesi'ne başvurması istendi.

Bu arada, Prof. Dr. Özdemir'in askerliğini Çatalca 33'üncü Tümen 16'ncı Piyade Alayı Sıhhiye Bölüğü'nde yaptığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Coşkun Özdemir Artvin Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm! Çağla Şıkel ayaklarını mı paylaştı? Çağla Şıkel neden video paylaştı?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500

Yorumlar (26)

HknMobil-IOS:

Atatürkçüyüz ayağına ne güzel yatıyorsunuz, daha askere gitmemişsin profesör. Din sömürücüleri gibi işte bunlardan da çok var

2
42
yanıtYanıtla
HASAN:

ADAM ASKERLİĞİMİ YAPTIM DİYOR ANGUT.

yanıt29
yanıt0
HÜSEYİN:

ACİZLİK HİÇ BU KADAR KOMİK OLMAMIŞTI. HAH HAH HAHAH HAAAAAAAA.

22
2
yanıtYanıtla
pillow fighter:

al sana milli irade :))

16
7
yanıtYanıtla
illet:

Gazeteciye ''Artik bundan sonra hersey degisti'' diye babalanan polisimiz yine destan yazmis;-) Sarayli ödüllendirir bunlari simdi. . .

21
1
yanıtYanıtla
Saygi nerede?Mobil-IOS:

Sabahin 4:30 unda kapiyi gumbur gumbur calmalari da ayri bir nezaket ornegi imis

21
0
yanıtYanıtla
objektif:

bu bir aba altından sopa gösterme yöntemidir. toplumu pisikolojik olarak baskıyla yıldırma, sindirme operasyonudur. . . . . . . . . . .

16
4
yanıtYanıtla
TURGUT:

Bilal oğlan yapmış mı ki

14
2
yanıtYanıtla
Ad:

Ha ha ha tc nin hali bu işte ağzıyla değil başka bir tarafıyla gülünür bu habere

14
2
yanıtYanıtla
emekli:

geçmiş olsun hocam burası türkiye olur böyle şeyler ben hafif tebesüm ettim birde gümbür gümbür kapıyı 4, 30 da çalmasarı hemen açmışsınız iyiki hocam onların adına özür dilerim

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title