Haberler

40 Gün Önce Yanan Evden 2 Erkek Cesedi Çıktı

Güncelleme:

Fatih'te 40 gün önce yanarak kül olan binada iki erkek cesedi bulundu.

Fatih'te 40 gün önce yanan binadan 4 gün arayla iki erkek cesedi çıktı. Polis, yanmış cesetlerin evde kiracı olarak oturan Enes Keleş ve Ferhat Alkan'a ait olma ihtimali üzerinde duruyor.

YANGIN 10 ŞUBAT'TA GERÇEKLEŞTİ

Balat Mahallesi, Kiremit Caddesi, Köroğlu Sokak üzerindeki 4 katlı binada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı 10 Şubat 2015'te yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu yangın söndürüldü.

EV SAHİBİ MOLOZLARIN ALTINDA CESET BULDU

Geçtiğimiz Çarşamba günü ev sahibi Mukaddes Alan, temizlik yapmak için yanan binasının ikinci katına geldi. Temizlik sırasında molozların altında erkek cesedi olduğunu fark etti, durumu polise bildirdi. Gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından yanmış erkek cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

BİR ERKEK CESEDİ DAHA BULDU

Mukaddes Alan bugün saat 11.00 sıralarında yine temizlik yapmak için aynı daireye geldi. Temizlik yapan Mukaddes Alan, yine molozların altında bir erkek cesedi daha buldu. Polisi arayarak durumu anlattı. Gelen polis ekiplerinin binada incelemesi ise sürüyor.

KAHVEHANEDE ÇALIŞAN İKİ GENÇ OTURUYORDU

Evin Ramazan Aytaç adlı kişi tarafından kiralandığı ve evde kahvehanede çalışan Enes Keleş ve Ferhat Alkan isimli iki gencin oturduğu, bu kişilerin ailelerinin de yangından birkaç gün sonra polise kayıp müracaatında bulunduğu belirtildi. İlk erkek cesedinin çıkmasının ardından Adli Tıp Kurumu'nda ailelerden DNA örneklerinin de alındığı belirtildi.

"BAŞKA CESETLER DE ÇIKABİLİR"

Ev sahibi Mukaddes Alan, "Biz evi Ramazan Aytaç'a kiraya vermiştik. Evde iki genç oturuyordu. Sabah saatlerinde yangın çıktı. Yangın sırasında evden birkaç kişinin kaçtığını gördüm. Gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Çarşamba günü evde temizlik yapmak için gittim. Molozların altında yanmış erkek cesedi buldum. Polise bildirdim. Bugün tekrar yine temizlik için geldim. Aynı dairede başka bir erkek cesediyle karşılaştım. Belki bakılsa başka cesetler de çıkabilir" dedi.

İTFAİYE 'KİMSE ÖLMEDİ' RAPORU HAZIRLADI

Mukaddes Alan'ın eşi Mustafa Alan ise, "40 gün önce yangın çıktı. Bina tamamen yandı. Biz evde temizlik yaptıkça evden ceset çıkıyor" diye konuştu. İtfaiyenin yangında kimsenin ölmediği yolunda rapor hazırladığı öğrenildi. Vatandaşlar, polisin ve itfaiyenin ihmali olduğunu söyledi. Polisin binada incelemesi ise sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Mustafa Alan Güncel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 23 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 23 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır? Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

500

Yorumlar (23)

Hesap KitapMobil-IOS:

Polis ve itfaiyenin raporlarının aslında ne kadar baştan savma ve uyduruk olduğunu Gösteren en büyük ispat.

48
4
yanıtYanıtla
Halil:

EĞER TÜRKİYEDEKİ TÜM MEMURLAR GÖREVLERİNİ YASALARA UYGUN YAPSALAR, ÜLKEMİZ DÜNYANIN EN GÜZEL ÜLKESİ OLUR.

32
1
yanıtYanıtla
hrsız akp defol !!!:

akp nin itfaiye teşkilatı nede iyi çalışıyormuş yaaabunlar kesin ateşe su yerine benzin sıkmışlardır nede olsa hükümetin başındakiler belli

13
17
yanıtYanıtla
kata kulli:

sığır

yanıt6
yanıt6
demokrat:

mal . a. ş

yanıt3
yanıt4
eminem@m.m:

Yuh yane bunuda akp ye mal ettiniz ya

yanıt6
yanıt8
leylam@m.m:

Õkuz

yanıt3
yanıt6
seyit yildiz:

bu ne yani bukadarda sacmalik olsa olsa turkiyede oluyor demekki sorumlu olan kisiler islerini cittiyete almamislar bu gostergesidir bu kisiler gorevlerine son verilmeli bu islerin sakasi olmaz hermeslek kendi dalinda cittiyet ister malevsef bu gorevli memur hic birsey olmamis gibi gorevine devam ederler burasi turkiye bir sorusturma gecirip is tatliya baglanir

25
0
yanıtYanıtla
gene laikçi mallar haberi anlamamısmobilWeb@haberler.com:

Ne dir bu laik dinsiz lerden cektigimiz

8
14
yanıtYanıtla
Tır şöförü drogoMobil-IOS:

Kadın her temizlik yapmaya gittiğinde ceset buluyor bu nasıl iş? Olay yeri temizleme de olay yeri incelemeye dahil olsun bence temizlikçi kadınlar daha ii yapıyor

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title