Haberler

2024 Malta Uluslararası Havai Fişek Festivali Başlıyor

Güncelleme:

Floriana'da düzenlenen havai fişek gösterisinden çeşitli görüntüler. 2024 Malta Uluslararası Havai Fişek Festivali'nin öncesinde Cumartesi gecesi Floriana'da özel bir etkinlik düzenlendi. Festival, Valetta, Marsaxlokk, Nadur ve Mellieha gibi diğer yerlerde de devam edecek ve büyük finali Valetta'daki Büyük Liman'da gerçekleşecek. Malta Turizm Kurumu tarafından düzenlenen festival, turizmi canlandırmak ve eski bir Malta geleneğini korumak amacıyla düzenleniyor.

ÇEKİM TARİHİ: 13 Nisan 2024

Floriana'da düzenlenen havai fişek gösterisinden çeşitli görüntüler

2024 Malta Uluslararası Havai Fişek Festivali'nin öncesinde Cumartesi gecesi Floriana'da özel bir etkinlik düzenlendi.

20-30 Nisan tarihleri arasında Valetta, Marsaxlokk, Nadur ve Mellieha gibi diğer yerlerde de Malta semaları havai fişeklerle aydınlanacak. Festivalin büyük finali ise ayın son günü Valetta'daki Büyük Liman'da gerçekleşecek.

Malta'yı turistler için daha cazip hale getirmenin bir yolu olarak Malta Turizm Kurumu tarafından düzenlenen festival, eski bir Malta geleneğinin korunmasına da katkıda bulunuyor.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Floriana'dan bildiriyor. (XHTV)

Kaynak: Xinhua / Güncel

Valetta Malta Turizm Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title