Haberler

Derede Şakalaşan 2 Genç Kız, Akıntıya Kapılarak Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Bingöl'de derede şakalaşan lise öğrencisi iki kız, suya kapılarak hayatını kaybetti. Genç kızların, derede oynarken şakalaştıkları anların görüntüleri ortaya çıktı.

Bingöl'de derede hayatını kaybeden 2 lise öğrencisinin son anlarının görüntüsü ortaya çıktı. Yürek burkan görüntülerde şakalaşan kızların bir anda suya kapıldığı ve arkadaşlarının çığlık atarak yardım istediği yer alıyor.

ŞAKALAŞAN ARKADAŞLAR DENGELERİNİ KAYBEDİP SUYA DÜŞTÜ

Olay, bugün merkez Bahçelievler ile Karşıyaka Mahallesinin kesiştiği bölgede Aşağı Çarşı mevkiinde bulunan Çapakçur Deresi'ndeki köprü altında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lise öğrencisi Elif Yılmaz ve Hatun Barca dere kenarında arkadaşları ile oynamaya başladı. Şakalaşan arkadaşlar dengelerini kaybedip suya duştu. Sudan çıkamayan iki kızı fark eden arkadaşları yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine polis, sağlık, itfaiye, UMKE, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. Dereye giren itfaiye ekipleri halatlar yardımı ile 2 kızın cansız bedenini çıkardı. Ardından ambulansa alınan Yılmaz ve Barca'nın cansız bedeni Bingöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

KIZLARIN SON ANLARI KAMERADA

Öte yandan kızların dere kenarında oynarken son anlarına ait görüntüsü ortaya çıktı. Görüntülerde kızlar şakalaşırken bir birini suya yatırıyor, bu sırada ikisi de sudan çıkamıyor. Diğer arkadaşları ise çığlık atarak yardım istiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler İtfaiye Bingöl 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (51)

BOBO:

off off ikiside kütür kütür sulu erik gibiymiş içim gitti yazık olmuş tazelere

1
29
yanıtYanıtla
Serkan adanalı:

Sen insan olamazsın

yanıt0
yanıt0
Kartal:

Beyinsizlerle dolu olan ülkenin adı Türkiye! Yüzme bilmiyorsanız ne işiniz var sizin orda!!! Suda, Denizde yüzerken şaka olmaz!!!!!

7
23
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Çok aci. Bu yasa gelipte yuzme bilemeyen. Biraz yuzme bilselerdi en azindan kurtulma sanslari olurdu. Aile ve tanidiklarina Allah sabir versin.

12
8
yanıtYanıtla
Murat azak:

Allah ailelerine sabır versin

18
0
yanıtYanıtla
CHP:

YAŞASIN PAYİTAHTOYLAR AK PARTİYECEHPE LİYİM AMA OYLAR PAYİTAHT TA

3
15
yanıtYanıtla
misafir:

2 tane gencecik insan ölmüş. . kendine saygın yoksa ailesine saygı duy. . çok çok ayıp. .

yanıt3
yanıt0
as:

provakatör dediğinin tam tersisin

yanıt1
yanıt0
Adanali:

Saka gibi. İnanılmaz bukadar ucuz olamaz insan hayati

15
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

EKREM İMAMOĞLUNUN HAKKINI NİYE YEDİNİZ SEÇİMİ HAKKIYLA KAZANDIIIIIIIIIIIIII AYIPTIR ADAMIN HAKKINI VERİN. . . . . . . . . . . . . .

7
9
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title