Haberler

Germencik, Söke ve Çine'de 19 Mayıs kutlamaları yapıldı

Güncelleme:

Aydın'ın Germencik, Çine ve Söke ilçelerinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle programlar düzenlendi.

Aydın'ın Germencik, Çine ve Söke ilçelerinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle programlar düzenlendi.

Germencik ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Coşkun Parlakyalçın, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Parlakyalçın'ın günün önemine ilişkin konuşmasının ardından şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

Törene, İlçe Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Fuat Öndeş, İlçe Emniyet Müdürü Ömüray Bozkurt ve İlçe Jandarma Garnizon Komutan Vekili Kıdemli Başçavuş Müslüm Güçtekin de katıldı.

Çine

Çine ilçesindeki tören Hükümet Meydanı'nda yapıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Dinçer, konuşmasında, Türk gencinin, tarihin her döneminde içinde bulunduğu zorlukların üstesinden gelmeyi başardığını söyledi.

Dinçer, "Milletimizin bağımsızlık mücadelesine başladığı bu büyük günün, sizlere armağan edilmesi siz gençler için büyük bir şereftir. Sizler Türk gençleri olarak tüm insanlığı sevgi ve barışla kucaklamalısınız. Bizler, her dönemde Ulu Önder Atatürk'ün fikirlerini takip edeceğiz ve onun belirlediği hedeflere ulaşmak için yılmadan çalışacağız." dedi.

Söke

Söke Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Turan Gönen, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Burada konuşma yapan Gönen, "Bugün Mustafa Kemal'in Samsun'da tutuşturduğu kurtuluş meşalesini Anadolu'da elden ele, gönülden gönüle dolaşmasının 102. yıl dönümü. Yok edilmek istenen bir milletin yeniden şahlanmasıdır." ifadelerini kullandı.

Törene, Söke Kaymakamı Soner Zeybek, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiralp ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Kurgan da katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Kemerkaya Burdur Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title