Haberler

Gümrük ve Ticaret Bakanı Aşcı Açıklaması

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, Türkiye'nin mazlumlara yardım edebilmesi için güçlü olması gerektiğini belirterek, "Güçlü olmak için de Allah'a güvenmemiz ve kardeşliğimizi, birliğimizi korumamız lazım. Dışarıdan gelen fitneye, fesada, dedikoduya asla prim vermememiz lazım" dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, Türkiye'nin mazlumlara yardım edebilmesi için güçlü olması gerektiğini belirterek, "Güçlü olmak için de Allah'a güvenmemiz ve kardeşliğimizi, birliğimizi korumamız lazım. Dışarıdan gelen fitneye, fesada, dedikoduya asla prim vermememiz lazım" dedi.

Aşcı, merkeze bağlı Helvadere beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada halka seslenen Aşcı, haksızlıklara ve sömürüye karşı akan Müslüman kanını durdurmak istediklerini söyledi.

Türkiye'nin mazlumların duası, Allah'ın yardımıyla büyük ve güçlü bir ülke olacağını ifade eden Aşcı, insanları sömürmek, onları köle yapmak gibi bir düşüncelerinin bugüne kadar hiç olmadığını, bundan sonra da olmayacağını vurguladı.

Aşcı, Osmanlı İmparatorluğu'nun 600 yıl boyunca dünyaya hükmettiğini ancak hakimiyeti altındaki hiçbir azınlığı, Hristiyan da olsa sömürmediğini, haklarını teslim ettiğine dikkati çekerek, "Biz böyle bir milletten geliyoruz. Mazlumlara umut olmak için güçlü olmamız lazım. Güçlü olmak için de Allah'a güvenmemiz ve kardeşliğimizi, birliğimizi korumamız lazım. Dışarıdan gelen fitneye, fesada, dedikoduya asla prim vermememiz lazım" diye konuştu.

"Devletimiz güçlüdür, herkese haddini tereddüt etmeksizin bildirecektir"

Türk ordusunun şu an tüm dünyanın gıptayla baktığı bir güce sahip olduğunu anlatan Aşcı, şunları kaydetti:

"Şu an kimsenin cesaret edip de yoklamayı bile düşünemediği bir orduya sahibiz. Emniyet teşkilatımız, tecrübesi, bilgisi ve teknik donanımıyla tüm dünyaya örnek bir emniyet teşkilatı konumundadır. Zaten siz bunu görüyorsunuz. Şu anda Dağlıca gibi başka yerlerde yüreğimiz dağlanıyor. Ancak bin yıldır süren bir mücadele, bugün şiddetlenerek artmıştır. Devletimiz güçlüdür, herkese haddini, hukukunu tereddüt etmeksizin bildirecektir. Bundan dolayı ne Helvadere'nin ne Aksaray'ın ne de başkasının şüphesi olmasın."

"Allah'a karşı borcumuz var"

Hükümette bulunan hiçbir bakanın "Ben nasılsa geçici bakanım, oturayım şurada iki ay keyfini süreyim" demediğine işaret eden Aşcı, "Bizim size karşı sorumluluğumuz, borcumuz var. Hepsinden ötesi Allah'a karşı borcumuz var" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Aşcı, merkeze bağlı Sağlık beldesini ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Aşcı, daha sonra Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odasındaki programa katıldı. Aşcı burada da esnafla görüşerek, sıkıntılarını dinledi.

Kaynak: AA / Yerel

Helvadere Aksaray Türkiye Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Suriyeli çoban, emekli zabıta amiri olan patronunu öldürdü

Suriyeli çoban, emekli zabıta amiri olan patronunu öldürdü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title