Haberler

Gülse Birsel, Karakterlerden Telif Alıyor

Güncelleme:

Reyting rekorları kıran "Avrupa Yakası" ve "Yalan Dünya"gibi dizilerin senaristliğini yapan Gülse Birsel, yarattığı karakterlerden telif ücreti alıyor.

'Avrupa Yakası' ve 'Yalan Dünya' gibi dizilerin senaristliğini yapan Gülse Birsel, şu an nadas döneminde olduğunu ve yeni bir diziyle ekrana dönmeyi düşündüğünü söyledi.

KARAKTERLERDEN TELİF ALIYOR

Akmerkez'de bir panele katılan Birsel, "Yarattığınız karakterleri oynayan oyuncular, reklamlarda yer alıyor. Telif alıyor musunuz?" sorusuna, "Tabii ki alıyorum" yanıtını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülse Birsel Yalan Dünya Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

Yalan Dünya İyi ki Bitti:

Avrupa Yakasının tekrarlarını bile kaçırmazdım, 1. bölümünü bile hatırlarım. . Yalan Dünya yı 3. blm. den sonra hiç seyretmedim, kazaran denk gelince de fenalık geliyordu, hayal kırıklığı . . . konunun ne olduğunu anlayana da rastlamadım. . Sadece ağız burarak konuşan garip ama komik olmayan tipler. . . (Ayrıca Avr. Yakası da sonlara doğru cıvımıştı. . ) . .

14
0
yanıtYanıtla
.....:

Avrupa yakası Yalan dünya ikiside harika dizilerdi kazandığını sonuna kadar hak ediyor şimdi insanı güldüren dizi kalmadı hepsi ağlak dizi ya da herkes birbiriyle evli herkes herkesi aldatıyor çocukların kimden olduğu belli olmayan dizilerle doldu kanallar

4
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman , amansız hastalılarda ilaçların üzerine 70 Fatiha, 70 Ayet-el Kürsi, 70 İhlas, 70 Felak , 70 Nas ve 70 kevser Suresini okuyup üflesin. İnşallah o ilaçlar hastaya fayda verir.

2
2
yanıtYanıtla
halimMobil-IOS:

bu kadında amma para hastası ne yapıyor o kadar parayla çok merak ediyom

1
3
yanıtYanıtla
eleştirmenn:

dikkat edin. oyuncular sadece avrupa yakası kadrosu . yalan dünya bir fiyaskoydu. ama yazıda fiyaskoyu da katmışlar ki azıcık doping olsun. avrupa yakası tekrar başlamalı . aynı kadro aynı konu. . . muhteşem bir dizi. burhanı özledik. .

2
0
yanıtYanıtla
hatice:

bence yalan dünya da güzeldi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title