Haberler

Eski sevgilisi tarafından öldürülen Güleda'nın babası konuştu: Yüreğim almıyor

Güncelleme:

Isparta'da eski sevgilisi tarafından öldürülen 19 yaşındaki Güleda Cankel'in babası Mustafa Cankel konuştu. Kızı Güleda'nın sessiz, sakin ve iyimser bir insan olduğunu dile getiren baba Cankel, "Üzerine titrediğim gözümün bebeği bir cani tarafından katledildi. Yüreğim almıyor" dedi.

19 yaşındaki Güleda Cankel, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü öğrencisiydi. Ailesi, Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşıyordu. Zafer Pehlivan da Menşeteşeli idi. 5 yıllık arkadaşlıklarını Güleda sonlandırmıştı. 19 yaşındaki Zafer, eski sevgilisiyle görüşmek için Isparta'ya gitti. İkili arasında çıkan kavgada Zafer Pehlivan genç kızın boğazını sıktı, darp etti. Başından darbe alan Güleda, eski sevgilisiyle birlikte hastaneye gidip ayakta tedavi oldu.

Şikâyetçi olmadı. Pazartesi günü tekrar kavga çıktı. Ancak katil zanlısı, bu kez Güleda'nın önce boğazını kabloyla sıktı daha sonra kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayet tam 17 saat sürmüştü. Zanlı, Instagram'da "Bitti 13:47" paylaşımını yapmıştı.

"KINALI KUZUMDU O BENİM"

Kızlarını kaybeden Cankel ailesi yıkıldı. Baba Mustafa Cankel kızıyla en son ne zaman konuştuklarını, katilin amcasına hangi mesajı attığını anlattı.

Devlet memuru baba Cankel, "İki ay önce büyük kızım Seda'yı gelin edip İstanbul'a uğurladım. Şimdi ise küçük kızım Güleda bir caninin ellerinde can verdi. Sessiz sakin, çok iyimserdi, hiçbir zaman kötü düşünmezdi kızım. Kınalı kuzumdu o benim. Üzerine titrediğim gözümün bebeği bir cani tarafından katledildi. Yüreğim almıyor. O kadar keşke var ki içimde" şeklinde konuştu.

Eski sevgilisi tarafından öldürülen Güleda'nın babası konuştu: Yüreğim almıyor

"ŞİKAYETÇİ OL KIZIM"

Güleda'nın cinayetten önce İstanbul'da ablasının yanında olduğunu söyleyen baba Cankel, "Katil Isparta'ya gittiğinde Güleda İstanbul'daydı. Keşke ablasının yanında kalsaydı. Katil, Güleda yokken oturduğu aparta gitmiş, odasını karanlık görmüş. Beklemiş onu" dedi.

Kızıyla darp edilmesinin ardından görüştüğünü de anlatan Mustafa Cankel, "Şiddet uygulamış, kızım başından darbe almış. Daha önce de küsüp barıştılar. Ama kızım bu kez kesinlikle görüşmeme kararından dönmedi. 'Şikayetçi olmayacağım. Ufak bir darp. İş uzamasın' dedi. Tekrar arayıp 'Şikayetçi ol kızım' dedim. Beni dinlemeyip şikayetçi olmamış" ifadelerini kullandı.

"GERİYE SADECE KEŞKELER KALDI"

Baba Cankel şöyle devam etti:

"Annesiyle telefonda görüştü ve hiçbir şey diyememiş. Annesi sesinden anlamış. Bir şey diyecekmiş gibi olmuş. Annesi 'sanki bana bir şey diyecekti' dedi. Ama biz bilmiyoruz ki o katilin orada olduğunu. Sadece annelik hissi. Ah keşke bir şey deseydi. Geriye sadece keşkeler kaldı.

Eski sevgilisi tarafından öldürülen Güleda'nın babası konuştu: Yüreğim almıyor

"EN AĞIR CEZAYI ALMASINI İSTİYORUM"

Katil Zafer Pehlivan, olaydan sonra amcasını arayıp 'Kızı öldürdüm. Şimdi ben de intihar edeceğim' demiş. İntiharı başaramamış, gidip teslim olmuş. Bu nasıl bir canilik. En ağır cezayı almasını istiyorum. Polisin de ihmali var..."

VALİLİK İNCELEME BAŞLATTI

Öte yandan Isparta Valiliği genç kızın ölümünde ihmali olduğu iddia edilen kamu görevlileri hakkında inceleme başlattı. Zanlının olaydan önce şikayet üzerine gözaltına alındığı, ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öne sürülmüştü.

(Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Isparta Kınalı Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

kinova:

Güledayı öldüren cani pisliğin bu dünyada nefes alması bile haram, ,

42
1
yanıtYanıtla
Düşünce..:

Hangi baba kızı darp edilince sadece ‘’şikayetçi ol’’ demek ile yetinir. Gidip yanına alsana kızını fotoğrafçılık bölümünden okuyacakta ne olacak. Uzaktan da okurdu yeniden sınavlarına çalışıp başka üniversiteye bile gidebilirdi. Şimdi kara kara düşünürsün ben ne yaptım diye. Kızı da hastaneye karakola gider şikayetçi olmaz. . . Ben mi çok yanlış düşünüyorum anlayamıyorum. Bir de kavga ettiği geçe sabaha kadar aynı evde kalmışlar. . . Kusura bakma da kızınında yolu belliymiş. Kendi düşen ağlamaz. . .

13
29
yanıtYanıtla
AKIL FİKİR:

ya sen ne dediğinin farkın mısın? Kendi düşen ağlamaz mı???? O KIZ HER NE YAPARSA YAPSIN, ÖLDÜRMEK DEMEK NE DEMEK???? üstelik eski sevgilisi, sana mı kaldı bunları sorgulamak. Sen git kendi çocuklarını eğit, onlar yapmasın. Insanların yarasına tuz basma.

yanıt3
yanıt2
Aslı can:

Allah sabır versın dayanmıyacak bır acı normal bir olum olsa bu kadar zor gelırmı bılmiyorum ama şimdı karsında duşman var adalet katili korur kurtaracak bısebep bulurlar ceza almadıkları için üç gun yatar çıkar baska kurban arar kandırmaya oldurmeye Allah rahmet eylesın

24
1
yanıtYanıtla
GARİBAN:

YÜREĞİN ALMAZ TABİ HERKES KIZINA DİKKAT ETSİN ETRAFTA PSİKOPATTAN GEÇİLMİYOR MÜLAYİM İYİ AİLE ÇOCUGU DOLU HİÇ BİRİNE NE KIZLARI NE AİLELER EVLİLİK GÖZÜYLE BAKYOR SONUÇ BU OLACAK TABİ NE BELİYOSUNUZ

20
2
yanıtYanıtla
kıngonur:

aslında doğru sölüyorsun iyi çocuklara kızlar pas vermiyor nerde at hırsızı keko varsa değer görüyor

yanıt15
yanıt2
anti gürcü:

corbaci polisler serbest birakmis

8
6
yanıtYanıtla
VATAN:

koskoca adam bu acıyı yüreğinde nasıl taşısın

7
0
yanıtYanıtla
Alex:

Suçlu kim ona bakın suçu hemen başkasına atmayın polis ifade alır tutuklama serbest bırakma yetkisi yoktur bunu o cahil kafanıza sokun...

3
1
yanıtYanıtla
memo61:

kizini dövmeyen dizini döver. . . acin gözünüzü dikkat edin analar-babalar. . . uyumayin dikkat edinnnn. . .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title