Haberler

Gülben Ergen'in Sevgilisi Burak Törer, Çalışanlarının Maaşlarını Ödemediği için İcralık Oldu

Güncelleme:

Gülben Ergen'i aldattığı yönündeki haberlerle gündeme gelen İdol Yapım şirketinin sahibi Burak Törer, 2009 yılında çalışanların maaşlarını ödemediği gerekçesiyle hakkında açılan icra davası sonuçlanamıyor.

Sabah'ın haberine göre, İdol Yapım şirketinin sahibi Burak Törer, 2009 yılında çalışanların maaşlarını ödemediği için mahkemelik oldu. 9 yıl önce yaşanan sıkıntılardan dolayı bazı çalışanlarına maaş ödemeyen Törer'in borçlarının bir kısmını karşılıksız çeklerle ödediği iddia edildi.

90 BİN LİRALIK İCRA SONUÇLANMADI

Sanatçı Gülben Ergen'in sevgilisi Burak Törer'in çalışanlarından S.S., yapım şirketinden alacağını tahsil etmek için İstanbul İcra Müdürlüğü'ne başvurarak icra takibi başlattı. Çalışanın dokuz yıl önce başlattığı yaklaşık 90 bin liralık icra takibi henüz sonuçlanmadı. S.S.'nin icra takibi sürüyor.

Gülben Ergen'in Sevgilisi Burak Törer, Çalışanlarının Maaşlarını Ödemediği için İcralık OlduGülben Ergen ve Burak Törer

GÜLBEN'İ ALDATTI İDDİASI

Öte yandan tatiline ara vererek habersiz İstanbul'a giden Ergen, akşam Törer'e sürpriz yapmak istemiş. Öncesinde telefon açıp ne yaptığını sormuş. Kızlı-erkekli bir grup arkadaşıyla evde olan Törer, Ergen'in yanlış anlayacağını düşünerek yalnız oturduğunu söylemiş. Ergen de 15 dakika sonra soluğu sevgilisinin evinin kapısında almış. Sevgilisinin kendisine yalan söylemesine çok kızan Ergen, sevgilisiyle olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından da kaldırdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burak Törer Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

VİCDAN:

Bir mahkeme nasıl 9 sene sürüyor ?? Parasını alamayan işçi nasıl geçiniyor ?Ey Adalet bakanlığı ; adalet cezaevi açmakla sağlanmaz ! Adam işini mahkemede kısa zamanda ve rahat görecek ki , başka yollara başvurmasın . . . . Bunlar hep bu bozuk sistemin meyveleri. . . . .

21
0
yanıtYanıtla
yusuf çakır:

daha dur dakka 1 gol 1 sen nasıl bi kadınsın ya, çocuklarından da mı utanmıyorsun.

20
1
yanıtYanıtla
esmer:

bence artık pes et aşkta mutlu olamıyorsun işte otur oğullarını büyüt psikolojisini bozmak yerine

15
2
yanıtYanıtla
ipek:

ne tiksindirici biraz erkeksiz durmuyor

15
2
yanıtYanıtla
zuhal:

sanane kardeşim sanane

yanıt1
yanıt6
ipek:

ben senin kardeşin değilim mal sana ne oluyor fikrimizidemi söylemeyecez 3 tane oğlu var her Allahın günü eve değişik herif geliyor senin gibiler de sanane diyor

yanıt2
yanıt0
x:

ne yani gülben adamın sonsuza kadar kendisinin mi olacağını sandı. biri gelir biri gider.

16
0
yanıtYanıtla
dobun:

Bunlar bir kaç ay önce rüya gibi bir aşk yaşamıyor muydu ya ?

14
1
yanıtYanıtla
canan:

Para bitti aşk bitti sevgili uçtu gitti

14
0
yanıtYanıtla
Balkan:

Zavallı kadın :D

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title