Haberler

'Güdük Necmi' Konya'da Hayranlarıyla Buluştu

'Güdük Necmi' Olarak Hafızalarda Yer Alan Akçatepe ile Tiyatro Sanatçısı Ercüment Doğan, Konya Afra Alışveriş Merkezleri Tarafından Düzenlenen Söyleşi ve İmza Gününde Hayranlarıyla Biraraya Geldi

"Güdük Necmi" olarak hafızalarda yer alan Halit Akçatepe ile tiyatro sanatçısı Ercüment Doğan, Konya Afra Alışveriş Merkezleri tarafından düzenlenen söyleşi ve imza gününde hayranlarıyla biraraya geldi.

Afra Alışveriş Merkezleri'nin Ramazan ayı etkinlikleri dolayısıyla başlattığı Ramazan eğlencelerinin bu seferki konuğu Hababam Sınıfı sinema filminden "Güdük Necmi" lakabıyla tanınan Halit Akçatepe ve tiyatro sanatçısı Ercüment Doğan oldu. Hayranların yoğun ilgisiyle karşılaşan ünlü sanatçılar, kendilerini uzun süre alkışlayan sevenlerini el sallayarak selamladı. Söyleşide kendilerine yöneltilen soruları cevaplandıran sanatçılar daha sonra sevenlerine imza dağıttı.

(AH-İP-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title