Haberler

Grip Olup Öksürük Krizine Yakalanınca Kaburgaları Kırıldı

Güncelleme:

66 yaşındaki kadın iki haftadır kuru öksürükten yakınıyordu. Şiddetli öksürük yüzünden talihsiz kadının kaburgaları kırıldı.

ABD'nin Massachusetts eyaletinde yaşayan 66 yaşında kadın, gribe yakalandıktan sonra bu hale geldi. New England Journal of Medicine'daki makaleye göre; 66 yaşındaki kadın 2 haftadır kuru öksürükten yakınıyordu. Şiddetli öksürük yüzünden talihsiz kadının kaburgaları kırıldı.

GRİP OLDU, MORLUKLAR OLUŞTU

Talihsiz kadına başlangıçta üst solunum yolu enfeksiyonu tanısı konuldu ve sağlık görevlileri, kadının grip olduğunu söyledi. Ancak kadının şikayetleri bir türlü kaybolmadı.

Sağ tarafındaki şiddetli ağrı ve göğüs kafesiyle kalçası arasında meydana gelen morluk nedeniyle hastaneye giden kadın, duydukları karşısında şoke oldu.

ÖKSÜRE ÖKSÜRE KABURGALARINI KIRDI

Tomografi çekildikten sonra kaburgasında ciddi boyutta bir kırık tespit edilen kadında kısa süre sonra da göğüs duvarında fıtık meydana geldi. Vücudu mosmor olan kadına boğmaca teşhisi konuldu ve antibiyotik tedavisine başlandı.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri New England Journal Massachusetts Komik - İlginç Sağlık Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

Egoist:

Amerikalıların hepsi gebersin

6
9
yanıtYanıtla
Hümanist:

Şerefsiz insan ol biraz. Allahın verdiği can oda. Benden uzak olsunlar diye dua et.

yanıt0
yanıt0
Can bereli:

Ya siz nasıl insanlarsınız neymiş müslüman olmayana dua edilmezmis nerde yazıyo lan bu hangi kitapta yaziyo hazreti Muhammed bile allahim sen onada sukretmeyi nasip et der dua eder siz kimsinizki bilip bilmeden konusuyorsunuz

8
0
yanıtYanıtla
Iman:

Müslüman olmayan birine dua edilemez Lütfen dua edip imanınızı tehlikeye sokmayın

1
7
yanıtYanıtla
meryem:

ay siz ne kadar cahil bir insansınız. Müslüman olmayan birine dua edilmez ne demek ya? siz müslüman falan değilsiniz, müslümanlığı yanlış anlamışsınız Allah yardımcınız olsun ne diyim. Bu düşüncede insanları gördükçe utanıyorum.

yanıt4
yanıt0
Realist:

Ciğerlerin döküldü sözünün şeması. Allah şifa versin. O morluğa bakınca içim çekildi. :(

8
0
yanıtYanıtla
sude:

Allah şifa versin ne diyelim allah kurtaririr inşallah allah acil şifalar versin

6
0
yanıtYanıtla
nazli:

o gavurlara oda az

0
6
yanıtYanıtla
Ersin:

Herkese Hayırlı cumalar neticede müslüman dahi olmasa o bir insan. Allahın rahmeti üzerimize olsun. O kadar büyük bir Allah ki kendisine iman etmeyenlerden bile rızkını ve merhametini esirgemiyor. Kimin cennete ve cehenneme gideceğini ve kimin bunca ibadetin üzerine Allahın takdirini kazanacağını bilemezken , biz kullar olarak bu acımasızlık neden? - İhdinâs sırâtel mustakîm. . . bi düşün

3
2
yanıtYanıtla
nazli:

o gavurlara oda az hele

0
5
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title