Haberler

Göztepe'ye Türkerler'den Destek

SÜPER Lig'de 14 yıl aradan sonra yeniden boy gösterecek Göztepe, geçen sezon olduğu gibi Türkerler Holding'in yatırımı Mahall Bomonti ile forma sponsorluğu anlaşması imzaladı.

SÜPER Lig'de 14 yıl aradan sonra yeniden boy gösterecek Göztepe, geçen sezon olduğu gibi Türkerler Holding'in yatırımı Mahall Bomonti ile forma sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Başkan Mehmet Sepil ve Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker'in katıldığı organizasyonda 2 marka işbirliği anlaşmasını sürdürdü. Mahall Bomonti İzmir projesi tanıtım ofisinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kazım Türker, Göztepe'nin sezon sonuna kadar tüm resmi ve özel müsabakalarda formasının göğsünde Mahall Bomonti İzmir logosunu kullanacağını belirtirken şöyle dedi:

"Geçen sene işbirliği anlaşmasını imzalarken 'İlk hedef Süper Lig' demiştim. İlk adım başarıyla atıldı. Şimdi sıra Avrupa hedefine geldi. Biz Göztepe'ye inandık. Büyük bir heyecanla Göztepe'nin yanında olmaya devam edeceğiz. Kulübümüzün Mahall Bomonti İzmir logolu formasıyla hedefleri birer birer gerçekleştireceğine inanıyoruz, Bize Süper Lig mutluluğu yaşatan Başkan Mehmet Sepil'i teknik heyeti ve futbolcu kardeşlerimi bir kez daha yürekten kutluyorum."

Başkan Mehmet Sepil ise Türkerler Holding'le bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi. Ornganizasyona şampiyonluk kupasıyla geldiklerine dikkat çeken Başkan Sepil, şunyarı söyledi:

"Bu kupanın alınmasında yaptığımız işbirliğinin önemli payı var. Sağlanan destekler bizi Süper Lig'e taşıdı. Göztepe, Türkerler Mahall Bomonti'nin destekleriyle şimdi daha da güçlenecek. Kulübün bu yükselişinde yanımızda olan dostum Kazım Türker'e bir kez daha teşekkür ediyorum. Yaratacağımız sinerjiyle İzmir'e ve Göztepeliler'e daha fazla mutluluklar yaşatacağız."

İmza törenine Göztepe teknik direktörü Tamer Tuna, futbolcular Ghilas, Peybernes, Halil, Gouffran ve Rotman'ın yanı sıra kulübün efsane kadrosunun oyuncuları da katıldı. Taraflar, anlaşmanın mali boyutuyla ilgili açıklama yapmadı.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Sepil Kazım Türker İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title