Haberler

Gölde cinsel ilişkiye giren çifti polis zorla sudan çıkardı! Olay cep telefonu kamerasına kaydedildi

Güncelleme:

ABD'nin Ohio eyaletinde insanların gözü önünde gölde cinsel ilişkiye giren çift, polis tarafından zorla sudan çıkarıldı. Yaşanan olay ise bir ABD vatandaşı tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

ABD'nin Ohio eyaletindeki göllerden birinde cinsel ilişkiye giren çift, polis zoruyla sudan çıkarıldı. Çiftin aralarında çocukların da bulunduğu insanların gözü önünde cinsel ilişkiye girdi.

POLİS SUDAN ÇIKARDI

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; olay Cumartesi günü yaşandı. Çift Fairport Park'taki bir gölde suya dalmıştı. Ancak göl kenarında güneş banyosu yapan bir adam, gördükleri karşısında şoke oldu ve çifti kayda almaya başladı. Dünyayı takmaz görünen çift, birkaç metre ötelerinde oynayan çocuklara bile aldırış etmeden sevişmeye devam etti. Gölde güvenliği sağlayan bir cankurtaran kadın suda cinsel ilişkiye giren çifti görüp polise haber verdi. Olay mahalline gelen polis, çifte sudan çıkmaları yönünde talimat verdi.

Gölde cinsel ilişkiye giren çifti polis zorla sudan çıkardı! Olay cep telefonu kamerasına kaydedildi

"BENİM GÖRDÜĞÜMÜ SİZ DE GÖRÜYOR MUSUNUZ?"

Görüntüleri Facebook adresinde yayınlayan Jesus Medina adlı kişi şunları yazdı: Cumartesi günü Fairport Park'ta çocuklarımla birlikte güneşli günün tadını çıkarıyorduk. Suda tuhaf sesler çıkaran bir çift gördüm. Cankurtaran hanım 'Benim gördüğümü siz de görüyor musunuz?' diye sordu. Ben de 'Evet görüyorum' dedim." Çift hakkında işlem yapılıp yapılmadığı bilinmiyor. Ancak olay adli mercilere taşınırsa ciddi bir ceza alabilecekleri belirtildi.

Gölde cinsel ilişkiye giren çifti polis zorla sudan çıkardı! Olay cep telefonu kamerasına kaydedildi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Ohio Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (87)

REALİST:

İZMİR KORDON HEP BÖYLE .

22
10
yanıtYanıtla
PROREALİST:

İzmir''de hep oralarda milletin arasındasın herhalde.

yanıt1
yanıt4
karşıyakalı:

saçmalama

yanıt2
yanıt5
...:

Seninkilerde kordonda takılıyor herhalde orasıda hep öyle dediğine göre

yanıt1
yanıt3
Antalyalı:

İnsan ile hayvan arasındaki farklardan biridir. Utanma ar ve namus. Demokrasi ve özgürlük değildir bunun adı rezilliktir özel olanı kamuya açmaktır. Kamu ortasında yapmak isteyen hayvanlara baksın ( kibar olmaya çalıştım)

30
2
yanıtYanıtla
tatar:

tebrik ederim kardeşim çok güzel yorumlamışsın

yanıt0
yanıt0
BİR ZAMANLAR KOZAN:

Hayvanlar ne şeker şeyler degilmi kimseye zararlari yok yemek verirsen yerler vermezsen ööyle bakarlar beklerler tuvaletlerini ve cinsel iliskilerini bile gizli yaparlar keşke insanogluda biraz onlar gibi olabilse !

26
3
yanıtYanıtla
yusuf serdar:

sokaklarda biribirlerline kilitlenmiş köpekleri, kedileri hiç görmediğinizi var sayıyorum.

yanıt0
yanıt0
hayret:

cinsel ilişkilerini pek de gizli yapmazlar

yanıt0
yanıt1
BİR ZAMANLAR KOZAN:

Tabiki öyle ama ima ettigim şeyleri anlamadiniz neyse :) selametle kalin

yanıt1
yanıt0
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title