Haberler

GittiGidiyor, "En İyi Blog" Kategorisinde Ödül Sahibi!

Güncelleme:

Türkiye'de e-ticaretin lideri GittiGidiyor, dünyanın en önemli kurumsal ödüllerinden biri olarak gösterilen Stevie Awards 2017'de "En İyi Blog" kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

GittiGidiyor BLOG ve BLOG TV, sekiz farklı kategoride içerikleri, içeriklere uygun ürün önerileri ve alanında uzman isimlerin önderliğindeki videolarıyla iki yıl gibi kısa bir sürede yüzbinlerce ziyaretçiyi buluşturan bir içerik platformu haline geldi. Kazandıkları ödülü değerlendiren GittiGidiyor Marka Müdürü Esra Midillili Ertem, "Bu yıl GittiGidiyor BLOG birçok uluslararası ödül aldı. Dünyaca ünlü markaların yarıştığı Stevie Awards 2017'den de aldığımız birincilik ödülüyle e-ticarette içerik pazarlamasında da fark yarattığımız için mutluyuz" dedi.

Ayda 60 milyon ziyaret alan ve yaklaşık 19 milyon kayıtlı üyesi bulunan lider e-ticaret platformu GittiGidiyor, 15 yıldan bu yana 11 ana kategoride düzenlenen, dünyanın en önemli kurumsal ödüllerinden Stevie Awards 2017'de "En İyi Blog" dalında birincilik ödülünün sahibi oldu. Stevie Awards'a, her yıl 60 farklı ülkeden 3 bin 800 kuruluş başvuruyor.

"E-TİCARETTE İÇERİK PAZARLAMASI İLE DE FARK YARATIYORUZ"

GittiGidiyor Marka Müdürü Esra Midillili Ertem, dünya çapında gerçekleştirilen böyle kaliteli bir ödül platformunda aldıkları ödülden dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Ertem,"2,5 yıl gibi bir sürede GittiGidiyor BLOG'un deneyimli yazarları ve BLOG TV'nin ilham veren fikir liderleriyle sekiz farklı kategoride içerikler üretiyoruz. GittiGidiyor BLOG TV ise açıldığı günden bu yana herkesin merak ettiği konulara ışık tutması sayesinde çok beğenildi ve YouTube kanalımızın da temellerini oluşturdu. Son iki yıldır içerik pazarlamasında da güzel işler yapıyoruz. Marka içerik işbirlikleriyle bir e-ticaret markası olarak öne çıkıyoruz. GittiGidiyor BLOG'un içerik stratejisinin kalbinde rehber ve ilgi çeken içeriklerle satın alma yolculuğunu tetiklemek de var. Bu nedenle okuyucularımız, içerik sayfalarında "ilgili ürünler"e de tıklayarak bu deneyimini alışverişle sonlandırabiliyor. GittiGidiyor BLOG açıldığı günden bu yana ödüllendirilen bir platform oldu. Arkasında çok inançlı bir ekip var. Bu yıl vitrinimize Stevie Awards gibi prestijli bir ödül programından "gold" ödül eklediğimiz için de çok mutluyuz, gururluyuz" diye konuştu.

GİTTİGİDİYOR BLOG VE BLOG TV ZENGİN İÇERİĞİYLE ÇOK TIKLANIYOR

Daha önce Altın Örümcek, European Excellence Award, The Communicator Award, Sosyal Kafa gibi ödülleri de kazanan GittGidiyor Blog ve Blog TV, 2016'da 75 milyon erişim sağlandı. Aynı dönemde 3,5 milyon sayfa görüntülenirken, Blog TV videoları da 5,5 milyon kez izlendi. Başarılı grafiğiyle göz dolduran GittiGidiyor Blog ve Blog TV, 2017 yılında marka işbirlikleriyle fark yarattı.

İçeriklere kolay erişim özelliğiyle kullanıcı dostu GittiGidiyor Blog; Erdal Kaplanseren, Ebru Karaduman ve Ezo Sunal gibi alanında uzman editörleri de bünyesinde barındırıyor. GittiGidiyor Blog, ayrıntılı ürün incelemeleriyle kullanıcıların ürün seçimlerini kolaylaştırıyor. Blog TV ise 10'a yakın fikir lideriyle spor, sağlıklı yaşam, anne - bebek, güzellik, teknoloji ve hobi kategorilerinde, ziyaretçilerinin akıllarındaki soru işaretlerine yanıt veren videolar paylaşıyor. Bu yaratıcı ve bilgilendirici video içerikleri sayesinde, GittiGidiyor'un YouTube kanalı da kısa sürede takipçi sayısını artırarak 20 bin aboneye ulaştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title