Haberler

Gerçek Kürk Giyen Modacı Gülşah Saraçoğlu'na Ebru Şancı'dan Sert Tepki

Güncelleme:

"Kürklerim gerçek diyen" Gülşah Saraçoğlu'na eski manken Ebru Şancı sert çıktı. Şancı, "Midesini küçültürken vicdanını da almışlar yazık" yorumunu yaptı.

Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun kürküne hayvanseverler tepki gösterdi. "Kürklerim gerçek diyen" modacının tilki kürkünün fiyatı 50 bin TL olduğu öğrenildi.

"MİDESİNİ ALDIRIRKEN VİCDANINI DA ALMIŞLAR YAZIK!"

Saraçoğlu'na bir tepki de Ebru Şancı'dan geldi. Ebru Şancı Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Midesini küçültürken vicdanını da almışlar yazık!" ifadelerini kullandı.

Gerçek Kürk Giyen Modacı Gülşah Saraçoğlu'na Ebru Şancı'dan Sert Tepki

MASTERCHEF MURAT'A BENZETTİLER

Sosyal medya kullanıcılarından da büyük tepki gören Gülşah Saraçoğlu, fotoğrafını kaldırdı. Bazı kullanıcılar Saraçoğlu'nu bu hareketiyle Masterchef Murat Özdemir'e benzettiler.

Gerçek Kürk Giyen Modacı Gülşah Saraçoğlu'na Ebru Şancı'dan Sert Tepki

Gerçek Kürk Giyen Modacı Gülşah Saraçoğlu'na Ebru Şancı'dan Sert Tepki

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülşah Saraçoğlu Masterchef murat Ebru Şancı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (17)

Seren çetin:

Kimene sanki Gülşah mı öldürdü giydi o kürkü

3
20
yanıtYanıtla
A:

O giymezse kürk yapmaya gerek kalmaz satmayacaklarını için. Hayvanlar da öldürülmez değişik

yanıt6
yanıt0
Leo:

Oldurmedi ama onu yüzünden öldürdüler para için Gulşanda hava atmak için ama başarısız hiç guzel olmamış

yanıt7
yanıt0
milattan önce:

Kimse gerçek kürk elbise satın almasa modacılar da üretmekten, satmaktan vazgeçerlerdi. Yani talep olmazsa arz da olmaz. . .

yanıt0
yanıt0
metin gülerce:

be devirde bu hayvan cinayeti kürk giymek nedir. kürk giyen kadına 2. sınıf gözüyle bakarım.

16
0
yanıtYanıtla
ahşen:

allah bu kürkü asul sahibi giysın diye yaratmış başka bir canlı için yaratmamış

8
2
yanıtYanıtla
.............:

sonradan görme ne oldugunu şaşırmış. ne oldu şimdi onu giydinde ne oldu hey allam ya bukadr küçülmeyin ya paraya tapar oldunuz yazık be

9
0
yanıtYanıtla
londrali:

ebru sanci ile londrada 600£ karsiligi bir saat gecirdim evlenmeden once escorttu bunla bu adam nasil evlendi hayret

3
5
yanıtYanıtla
şahin:

hayvanlara yapılan bu zulmün hesabını öbür dünyada kat kat verirsiniz. . . . . . .

7
0
yanıtYanıtla
vatandaş erol:

GÜZEL AYI

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title