Haberler

Geniş Aile Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

Güncelleme:

Televizyon ekranlarının en sevilen dizilerinden 'Geniş Aile'nin ekibini yeniden buluştu. Filmin beklenen fragmanı da yayınlandı.

Barakuda Film'in yapımcılığını üstlendiği sinema filmi 'Geniş Aile: Yapıştır!'; televizyon ekranlarının en sevilen dizilerinden 'Geniş Aile'nin ekibini yeniden buluşturdu.

EFSANE KADRO YENİDEN BİR ARADA

Dizinin fenomen dörtlüsü Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz'ın başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda, yine dizinin yönetmeni Ömer Uğur otururken, senaryosu da Cüneyt İnay'ın imzasını taşıyor.

Vazgeçilmez aile üyeleri Tanju Tuncel, Mine Teber, Bihter Dinçel, Bora Akkaş ile Mustafa Uzunyılmaz'ın da rol aldığı filmin kadrosuna dahil olan sürpriz isimler ise; Yağmur Tanrısevsin, Derya Karadaş, Renan Bilek ve Levent Niş.

BOL BOL KAHKAHA VADEDİYOR

Çekimleri Ayvalık ve İstanbul'da gerçekleştirilen ve 9 Ekim'de vizyona girecek 'Geniş Aile: Yapıştır!', sinemaseverlere bol bol kahkaha ve macera vadediyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fırat Tanış Ufuk Özkan Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

de:

mükemmel ötesi desem yalan olur mükemmel

15
1
yanıtYanıtla
sevdan1ates:

cenazeye ceyrek takan ulvi

15
0
yanıtYanıtla
Zek:

Diziyi de bekliyoruz

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Dizisi de olsa güzel olur aslında ya efsane ya bu dizi Yapıştır ya ulvi??cevo

8
1
yanıtYanıtla
61Mobil-ANDROID:

GÜZEL FİLM

2
2
yanıtYanıtla
Bambam:

Türkün aklına geç gelirmiş.

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

seve seve izlerım d. d.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title