Haberler

Sağlık çalışanlarına motivasyon kiti dağıttı

Güncelleme:

Dünya Sağlık Günü'nde Genç Kızılay İzmir ve İzmir Demokrasi Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

Gönüllüler; içerisinde kek, meyve suyu, atıştırmalıklar, çay ve kahve bulunan kendi hazırladıkları motivasyon kitlerini dağıttı. Sağlık çalışanlarına pandemi sürecinde özverili çalışmaları için teşekkür ettiler.

Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimiDoç. Dr. M. Yekta Öncel'in katılımıyla gerçekleşen etkinlikte sağlık personellerine bir gün içerisinde 400 motivasyon kiti dağıtıldı.

Hakan Gülmez: Hatırlanmak herkese iyi geldi.

Etkinliğin organizasyonunda yer alan İzmir Demokrasi Üniversitesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı öğretim üyesi Hakan Gülmez: "Dünya Sağlık Örgütünün kuruluş günü olan 7 Nisan Dünya Sağlık Günü'nde biz sağlık çalışanlarını hatırladıkları için Kızılay'a ve Genç Kızılay gönüllülerine çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir etkinlikti. Bu motivasyon kitleri sayesinde sağlık çalışanlarının yüzü bir kez daha gülmüş oldu. Hatırlanmak herkese iyi geldi." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dünya Sağlık Günü Kızılay İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title