Haberler

Geleneksel Dyo Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası İçin Geri Sayım

İkinci defa profesyonel boya ustalarını buluşturan Dyo Usta Lİgi 2018Türkiye Şampiyonası 9-13 Temmuz'da Antalya'da yapılacak.

DYO'nun geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği ve büyük ilgi gören ustalar arası futbol turnuvası; 10 farklı bölgeden seçilen 10 takımın, 2 farklı grupta mücadelesine sahne olacak. 9-13 Temmuz tarihinde Antalya'da gerçekleşecek olan turnuvanın şampiyonu, 12 Temmuz'da düzenlenecek final maçıyla belli olacak.

DYO'nun geçtiğimiz yıl bir ilke imza atarak başlattığı ve oyuncuların profesyonel boyacı ustaları olduğu futbol turnuvasının ikincisine sayılı günler kaldı. 2017 yılında büyük ilgi gören turnuva için geçtiğimiz aylarda 10 bölgede ayrı ayrı ön eleme maçları yapılmış ve her bölgenin şampiyonu belirlenmişti.

Batı Marmara, Doğu Marmara, Güney Marmara, Ege, Antalya, İç Anadolu, Karadeniz, Trabzon, Diyarbakır ve Güney Anadolu Bölge Müdürlükleri'nden oluşan 10 takım şimdi Türkiye Şampiyonası için mücadele edecek.

Batı Marmara Bölge Müdürlüğü'nü Thermnator, Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü'nü Dyoplast, Güney Marmara Bölge Müdürlüğü'nü Nanoipekmat, Ege Bölge Müdürlüğü'nü Dyoten, Antalya Bölge Müdürlüğü'nü Hidrolux, İç Anadolu Bölge Müdürlüğü'nü Nanotex, Karadeniz Bölge Müdürlüğü'nü Antipas, Trabzon Bölge Müdürlüğü'nü Texture, Diyarbakır Bölge Müdürlüğü'nü Dyostop, Güney Anadolu Bölge Müdürlüğü'nü Beşyıldız Takımları temsil edecek.

ŞAMPİYON 12 TEMMUZ'DA BELLİ OLACAK

9 Temmuz'da Antalya'da bir araya gelecek takımlar arasında kuralar çekilecek ve beşer takımlı iki grup oluşturulacak. 10 bölge şampiyonu arasında gerçekleştirilecek turnuvada, 2 ayrı grupta toplam 20 maç yapılacak. Her iki gruptan ilk ikiye kalan takımlar yarı final ve final için yarışacak. Karşılaşmalar Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirleyeceği hakemler tarafından yönetilecek.

9-13 Temmuz 2018 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek olan 'Dyo Usta Ligi 2018 Türkiye Şampiyonası'nın 2017 şampiyonu Diyarbakır Bölge Müdürlüğü takımı, ikincisi ise karşılaşmalara ev sahipliği yapan Antalya Bölge Müdürlüğü olmuştu.

Profesyonel ligi aratmayan turnuvanın kupa teslim töreni de şampiyonun belirleneceği 12 Temmuz akşamı gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dyo Boya Fabrikaları Türkiye Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title