Haberler

"Gerekirse simit yenecek" diyen Hülya Avşar'dan yeni açıklama: Hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum

Güncelleme:

Ekonomideki çalkantılı süreçle ilgili "Gerekirse simit yenecek ama bugünleri de kolay atlatacağız" sözleriyle eleştiri oklarının hedefi olan Hülya Avşar, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. "Sakinleştiyseniz sıra bende" diyen ünlü şarkıcı, "O kadar konuşmamın içinden, hep birlikte bugünleri aşacağız kısmı değil de simite takılanlar; hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum" ifadelerini kullandı.

Ülkenin ekonomik durumuyla ilgili, "Gerekirse simit yenecek" ifadelerini kullanan Hülya Avşar'a tepki yağmıştı. Olayın yankıları hala sürerken ünlü şarkıcıdan kendisini eleştirenlere cevap geldi.

"HİÇBİRİNİZİ TAKMIYORUM"

Açıklamasına "Sakinleştiyseniz sıra bende" diyerek başlayan Hülya Avşar, "O kadar konuşmamın içinden, hep birlikte bugünleri aşacağız kısmı değil de 'simit'e takılanlar; hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum. Benim simit yeme meseleme gelince, yerim ya da yemem ama bildiğim bir şey var, kendim kazandım, hiç de kolay olmadı" dedi.

'Gekekirse simit yenecek' diyen Hülya Avşar'dan yeni açıklama: Hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum

TARTIŞMA YARATAN SÖZÜNÜ TEKRARLADI

Avşar paylaşımına şöyle devam etti: "Hala da kazanıyorum. Bunun hesabını kimseye vermedim, size hiç vermeyeceğim. Sizin gibi düşünenler demek ki başımızda olsa; ne demokrasi kalır, ne konuşma özgürlüğü… Diyeceğim şu ki; gerekirse simit yiyeceğiz, ama bugünleri beraber atlatacağız."

'Gekekirse simit yenecek' diyen Hülya Avşar'dan yeni açıklama: Hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Magazin

Hülya Avşar Haberler

500

Yorumlar (10)

KARGOCU:

Ben seni hiç takmıyorum.

17
1
yanıtYanıtla
Nazif Can:

Bunlar böyleler Hülya hanım.islerine gelen kelimeyi servis yaparlar.eminim hepsi kebapçıdan çıkmıyordur.sirf devlete zarar verrmek için müsriflik yaparlar.sonrada açız derler.durmak yok doğrulara devam.?

4
13
yanıtYanıtla
Melih bener Kalıpcı:

O paraları nasıl kazandığını da biliyoruz ??

12
2
yanıtYanıtla
Cemalettin Solaçeken :

... Dedi ve 7.5 milyon liralık jeepine binip uzaklaştı ????

12
1
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Simit eskiden fakir yiyeceğiydi alan kişi kimse görmesin diye gazete kağıdına sardırırdı. Bugün simit sarayı bile var.

11
1
yanıtYanıtla
zeliha:

Kötü bir şey dememiş :) herkes ayağını yorgana göre uzat demiş. kiriz tüm dünyada herkes ekonomi yapsın, çok harcamasın, bi köşede azıcık paran olsun demiş. gerekirse simit yenecek kısmı serpme kahvaltıya gidenler için.

2
9
yanıtYanıtla
Yeşim:

Yorumları kapatmış ?? ortaya durup dururken bir laf atıyor. Sonuç olarak attığı tweet tartışma yaratacak bir tweet eleştirilere açık değilsen atmayacaksın oraya öyle bir tweet. Sonuçta ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Laf atayım ben geri durayım diye birşey yok

9
1
yanıtYanıtla
Menekşe Gürgöze:

Bizde seni takmıyoruz zaten.

6
1
yanıtYanıtla
Mustafa Kinali:

Zavallisin

4
1
yanıtYanıtla
ender türk :

zaten öyleydi

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title