Haberler

Gaziantep'teki Kazada Ölenlerin İsimleri Belirlendi

Gaziantep'teki kazada ölenlerin isimleri belirlendiGAZİANTEP - Gaziantep'te aynı aileden 5 kişinin öldüğü kazada, ölen ve yaralananların isimleri belirlendi.

Gaziantep'teki kazada ölenlerin isimleri belirlendi

GAZİANTEP - Gaziantep'te aynı aileden 5 kişinin öldüğü kazada, ölen ve yaralananların isimleri belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep- Şanlıurfa karayolunun 50. kilometresinde Gaziantep'ten Birecik istikametine seyir halinde bulunan ve Kenan Çelik idaresindeki 04 AT 961 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen ve Musa K idaresindeki 27 NM 011 plakalı araç ile çarpışmıştı.

Ölü ve yaralılar yollar asavruldu

kazada çarpmanın etkisiyle ölü ve yaralılar, yola ve yol kenarındaki tarlaya savruldu. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ve jandarma ekipleri olay yerinde geniş güvenlik tedbirleri alırken, itfaiye ekipleri ise yaptıkları çalışma ile sıkışan yaralı ve ölüleri araçtan çıkardı. Olay yerine gelin sağlık ekipleri ise 5 kişinin öldüğünü 3 kişinin yaralandığını belirledi.

Kazada ölen ve yaralananlardan 5'nin aynı aileden oldukları ve aynı otomobilde bulunduğu öğrenilirken, yaralılardan 2'sinin de otomobilde bulunduğu ve bir kişinin ise diğer aracın sürücüsü olduğu belirtildi.

Ölü ve yaralıların isimleri

Ölen ve yaralanların isimleri ise yaşları şöyle:

"Aynı aileden Aysel Çelik(19), Fatma Çelik(38), Tuncay Çelik(22), Mehmet Çelik (43), Kenan Çelikkazada yaşamını kaybederken, Muhittin Çelik(17), Doğan Çelik ve Musa Kelek yaralandı."

Cenazeler morga kaldırıldı

Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada ölen 5 kişinin cenazeleri, olay yerine gelen jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Nizip Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Kaza nedeniyle yaklaşık 40 dakika ulaşıma kapanan yol, araçların çekilmesiyle tekrar trafiğe açıldı

Görüntü Dökümü:

Yaralı Muhittin foto

Ölenlerin fotoğrafları

Sırasıyla;

Fatma Çelik

Kenan Çelik

Tuncay Çelik

Aysel Çelik

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kenan Çelik Gaziantep Şanlıurfa Birecik 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title