Haberler

Gaziantep'te Trafik Kazası: 3 Ölü, 1 Yaralı

Gaziantep'te Meydana Gelen Trafik Kazasında 3 Kişi Öldü, 1 Kişi de Yaralandı.

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Nizip İlçesi Aşağı Çardak Köyü'ne ziyarete giden Kurt ailesi, dönüşte nineleri Fatma Kaya'yı (80) da alarak Gaziantep'e geldi. Mezarlık Kavşağı Sani Konukoğlu Bulvarı'nda dolmuştan inen aile, Göllüce Mahallesi'ndeki evlerine gitmek istedi. Anne Gülcan Kurt, yanına aldığı oğulları Halit ve İbrahim ile yolun karşısına geçti. Nine Fatma Kaya ise ellerinden tuttuğu torunları Hatice Kurt (12) ve Cumali Kurt (9) ile yolun karşısına geçmeye çalışırken, sürücüsü tespit edilemeyen 27 D 7014 plakalı otomobil kendilerine çarptı. Ağır yaralanan nine Fatma Kaya Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne, torunları Hatice ve Cumali Kurt ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Nine ve torunları, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bu arada, kaza yerinde bulunan ve çalışmaları izleyen Müslüm Demir isimli vatandaşa da plakası alınamayan bir başka araç çarptı. Ağır yaralanan Demir de 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Demir'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakım servisinde tedavisine devam edildiği bildirildi.

Evlerine dönerken trafik kurbanı olan Hatice ve Cumali Kurt'un babaları Hasan Ali Kurt'un şoförlük yaptığı ve Irak'ta bulunduğu öğrenildi.

Kazalarla ilgili soruşturmalar sürüyor.

(OÇ-ST-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title