Haberler

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Elazığspor Soyunma Odaları

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Nurullah Sağlam, maça istedikleri gibi başladıklarını, ancak yaşanan bir pozisyon nedeniyle istedikleri gibi bir oyun sergileyemediklerini söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Nurullah Sağlam, maça istedikleri gibi başladıklarını, ancak yaşanan bir pozisyon nedeniyle istedikleri gibi bir oyun sergileyemediklerini söyledi. Elazığspor'un teknik direktörü Ümit Özat ise yedikleri ilk golde hakem hatası olduğunu öne sürdü.

PTT 1'inci Lig'de sahasında konuk ettiği Elazığspor ile 2-2 berabere kalan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da teknik direktör Nurullah Sağlam, karşılaşmaya çok istekli ve hızlı başladıklarını belirterek, "İlk attığımız golde top dışarıdan mı geldi içeriden mi atıldı? Tartışmasında kalan hakem oyunun kontrolünü kaybetti. Bu dakikadan sonra gereksiz kart gereksiz faul çalmalar oldu. Geçen hafta düştüğümüz hataya Allah'tan düşmedik, hakemle çok uğraşıp kart görmedik. Geçtiğimiz haftalarda yaşanan sıkıntılarda var. Bunun altında bir şeyler aramaya başladım Acaba 2'nci bir şehir takımı olmasın mı? Nereye gidiyor, bekleyip göreceğiz, yani. Bunun dışında 1-2 gün ara verdikten sonra çalışmalara devam edeceğiz. Öyle yada böyle bu gemiyi limana götüreceğiz. Bazı arkadaşlarımız cesaretsiz ve titrek, oynamaları bizim açımızdan handikap, daha cesaretli ve istekli arkadaşlarımızla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Elazığspor'un teknik direktör Ümit Özat ise hakemi eleştirerek takımın verdiği mücadeleden memnun olduğunu ifade edip şunları söyledi: "Kendi oyuncularının bile çıktı diyerek bıraktığı bir topa gol vererek insanların emekleriyle böyle oynanmaz. Türk futbolunun ya da dünya futbolunun o köpükten önce çok daha iyi şeylere ihtiyacı var. Basketbol maçında top potaya girdi mi, girmedi mi diyerek kamera kayıtlarına bakıyorlar. Futbol maçlarında da baksınlar çok çok maç 1 dakika geç biter. Emekler böyle zayi olmamalı yani. Oynanan oyundan memnun değilim, benim oyuncularım daha iyi oynamalı, ama gösterdikleri mücadele için oyuncularımı tebrik ediyorum." - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Nurullah Sağlam Elazığspor Ümit Özat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title