Haberler

Gazi Mahallesi'nde Sürücüyü Kurşunlayıp Otomobilini Yaktılar

Güncelleme:

Gazi Mahallelsi'nde yüzleri maskeli silahlı gurup durdurdukları bir otomobilin sürücüsünü bacağından vurduktan sonra aracını yaktılar.

Gazi Mahallesi'nde seyir halinde olan bir otomobil sürücüsü, yüzleri maskeli grup tarafından aracından indirilerek uzun namlulu silahla vuruldu.

CADDEYİ ATEŞ VERDİLER

Olay saat 00.20 sıralarında Gazi Mahalesi İsmet Paşa Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yüzleri maskeli silahlı bir grup barikat kurarak caddeyi ateşe verdiler.

BACAĞINDAN VURDULAR

Bu sırada caddeden geçen 34 BM 1029 plakalı otomobili durduran şahıslar, sürücüsünü bacağından kurşunlayarak otomobili yaktılar.

OTOMOBİL KÜL OLDU

Alev alev yanan otomobil kullanılmaz hale gelirken, sürücüsü M.O. Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sol diz kapağından yaralanan M.O.'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

1 ADET BOŞ KOVAN BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.TOMA ve "akrep" tabir edilen zırhlı araçlarla çevrede güvenlik önlemi alan polis, Özel harekat polislerinin desteğiyle yaptığı aramada olay yerinde 1 adet boş kovan buldu.

Polis, ara sokaklara kaçarak dağılan sadırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (42)

Sivaslı:

Pkklı lağım fareleri hepiniz gebereceksiniz

67
6
yanıtYanıtla
Zaza bingöl:

Vurun gitsin arkadas bunlara cok yüz verdiniz

29
12
yanıtYanıtla
erkton:

GAZİYEDE OPERASYON GEREK

27
6
yanıtYanıtla
CCC:

ŞU AKP OY VERENLERE SORUYORUM OĞLUNUZ ŞEHİT OLSAYDI AKP NİN TERÖRİSTLERLE MASAYA OTURMASINA MÜZAKERE ETMESİNİ İSTERMİYDİNİZ PEKİ ŞEHİTLERİMİZ AHİRETTE SİZLER TERÖRİSTLERLE MASAYA OTURURKEN MÜZAKERE EDERKEN BİZLER NİYE ŞEHİT OLDUK CANIMIZI VERDİK DEMEZLERMİ

9
23
yanıtYanıtla
Ülkücü:

Sen önce su mhplilere sor önce 35 bin insanin katili apoyu ipten alirken hicmi vicdani sizlamamis, ogullari sehid olanlar yüzlerine niye tükürmüyor bir sor önce

yanıt13
yanıt2
Reis:

Boş yazmissin. Bu kadar hikâye yapacağına çözüm yazıp terörist CHP ve HDPKK yanı oy verseydik yoksa teröre bakanlık yolu açan MHP yemi. Sen AKP girişinde TC dagilsin diyenlerdenseniz. Lozan anlaşmasını iyi oku sonra gel yorum yaz bilader.

yanıt3
yanıt1
çarşı:

Klavye aslanları anca burdan yazarsnz gazi ye gelinde yapn grelim diren gazi mah

6
25
yanıtYanıtla
turkogul turkMobil-ANDROID:

hepsi alevi

9
18
yanıtYanıtla
kullanılıyorlar:

terörün dini dili ırkı olmaz. Hepsi maşa hepsi Türkiye düşmanı. Gizli servisler besliyor.

yanıt7
yanıt4
HABER 25.Mobil-IOS:

Bunlar akepenin ve başındakinin eserleri

9
12
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title