Haberler

Overwatch 2, Steam'e gelecek mi?

Güncelleme:

Bu hafta Overwatch 2'nin piyasaya sürülmesiyle beraber birçok PC oyuncusu, oynaması ücretsiz Overwatch 2'ye nereden ulaşabileceklerini ve Overwatch 2'nin Steam'e gelip gelmeyeceğini araştırıyorlar. Peki, Overwatch 2, Steam'e gelecek mi? Overwatch 2, Epic Games'e gelecek mi? Overwatch 2, nereden oynanır? Detayları haberimizde…

4 Ekim Salı günü piyasaya sürülen oynaması ücretsiz popüler nişancı oyunu Overwatch 2'nin Steam'e gelip gelmeyeceği merak edilen konular arasında yer alıyor. Oyun oynamak için oyunculara oldukça kolaylık sağlayan Steam'e Overwatch 2 gelecek mi? Peki, Overwatch 2, Steam'e gelecek mi? Epic Games'e gelecek mi? Overwatch 2, nereden oynanır? İşte detaylar…

OVERWATCH 2, STEAM'E GELECEK Mİ?

Blizzard Entertainment'ın 4 Ekim'de piyasaya sürülen oynaması ücretsiz shooter oyunu Overwatch 2, ne yazık ki Steam'e gelmeyecek. Serinin ilk oyunu da Steam'de yer almadığı üzere devam oyunu da yer almıyor.

OVERWATCH 2, EPIC GAMES'E GELECEK Mİ?

Steam'de yayınlanmayacağı bildirilen Overwatch 2, Epic Games Store kütüphanesinde de yer almayacak.

OVERWATCH 2 NEREDEN OYNANIR?

Overwatch 2'yi oynayabilmek için Battle.net istemcisine kayıt olmak gerekmektedir. Blizzard'ın kendi oyun platformu Battle.net'e kayıt olarak Overwatch 2'yi ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz.

Overwatch 2'ye sahip olmak için tıklayınız.

Overwatch 2, Steam'e gelecek mi?

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Overwatch 2 Epic Games Steam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title