Haberler

    Hogwarts Legacy Çıkış Tarihi 2023'e Ertelendi

    Güncelleme:

    Bu yılın merakla beklenen oyunlarından Hogwarts Legacy yine ertelendi, yeni çıkış tarihi 2023'ün şubat ayı olarak açıklandı.

    Warner Bros tarafından yapılan duyuruya göre, bu yılın sonuna doğru çıkması planlanan Hogwarts Legacy için çıkış tarihi 10 Şubat 2023'e ertelendi. Açıklamada ertelemenin nedeni olarak "mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için biraz daha zamana ihtiyaç olduğu" belirtildi.

    Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

    Harry Potter kitaplarındaki olaylardan öncesini konu edinen Hogwarts Legacy, ilk kez PlayStation Showacase 2020'de duyurulmuştu. İlk duyuruda 2021'de piyasaya sürüleceği açıklanan oyunun çıkış tarihi daha sonra 2022'ye ertelenmiş ancak tam bir tarih verilmişti. Şimdi ikinci bir erteleme ile 2023'ün ilk çeyreğine sarkmış oldu. Böylece, oyunlar açısından oldukça kurak geçen bu yıldan bir oyun daha eksildi.

    Hogwarts Legacy, 10 Şubat 2023'te PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için çıkacak. Nintendo Switch versiyonu için yeni çıkış tarihi ilerleyen süreçte duyurulacak.

    Bu yılın mart ayında oyuna özel bir State of Play etkinliği düzenlemiş ve Hogwarts Legacy'den ilk kez uzunca bir oynanış videosu gösterilmişti. Açık dünya RPG türündeki oyunda, oyuncular 1800'lerde Hogwarts'ta "büyücülük dünyasını yerle bir etmekle tehdit eden kadim bir sırrın anahtarını elinde tutan" bir öğrenciyi kontrol edecekler. Hogwarts Legacy ayrıca pek çok büyü kullanımı, iksir üretimi, fantastik canavarlar ve karakter özelleştirmesi gibi unsurlar barındıracak.

    ?
    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Warner Bros xbox Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title