Haberler

Epic Games bu hafta 150 TL değerindeki oyunu ücretsiz verdi

Güncelleme:

Her hafta kullanıcılarına ücretsiz oyunlar veren popüler dijital video oyun dağıtımcısı Epic Games, 23 Şubat – 2 Mart 2023 tarihleri arasında kullanıcılarına 150 TL değerindeki tek oyunculu strateji oyunu Duskers'ı ücretsiz olarak veriyor.

Popüler dijital video oyun dağıtım platformu ve video oyun geliştiriciliği yapan Epic Games, bu hafta kullanıcılarına 150 TL değerinde ücretsiz oyun veriyor. Ücretsiz oyunu 2 Mart tarihine kadar kütüphanenize kalıcı bir şekilde ekleyebilirsiniz.

EPIC GAMES ÜCRETSİZ OYUNU (23 ŞUBAT)

Misfits Attic tarafından geliştirilip yayınlanan tek oyunculu strateji simülasyon oyunu Duskers, Epic Games'te ücretsiz oldu. Epic Games'in 23 Şubat'taki ücretsiz oyununu 2 Mart Perşembe günü saat 19.00'a kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

EPIC GAMES BU HAFTA HANGİ OYUNU VERECEK?

Epic Games'in bir sonraki hafta ücretsiz olarak vereceği oyun da açıklandı. 2 Mart tarihinde Epic Games kullanıcılarına tek oyunculu strateji oyunu Rise of Industry, ücretsiz olarak verilecek.

Duskers

Pilotlar, hayatta kalmanın yollarını bulmak ve evrenin nasıl dev bir mezarlık haline geldiğini bir araya getirmek için terk edilmiş uzay gemilerine dronlar yerleştirir.

Dış dünyaya tek gözleriniz ve kulaklarınız gibi davranan eski cesur teknoloji ile çevrili bir drone operatörüsünüz. Duyduklarınız uzak bir mikrofondan gelir. Gördüğünüz şey, her dronun dünyayı nasıl gördüğüdür. Hareket sensörleri size dışarıda bir şey olduğunu söyler, ama ne olduğunu değil. Ve komut verdiğinizde, bunu bir komut satırı arabirimi aracılığıyla yaparsınız.

Epic Games bu hafta 150 TL değerindeki oyunu ücretsiz verdi

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Epic Games Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title