Haberler

DMCA, fan yapımı GTA 3 ve GTA Vice City'yi kaldıracak!

Haberler
Güncelleme:

Bu teknoloji ile oyun içinde birçok iyileştirme bulunduğu göz önünde olsa da Rockstar Games, DMCA talebinde bulunarak güncellemeyi kaldırma talebinde bulunarak kaldırmasını sağladı.

GTA oyuncuları olarak hep hayalimiz olan açık kaynaklı kod ile oynamaktı. Bu durum hepimizi heyecanlandırır öyle değil mi? Evet dediğinizi duyar gibiyiz. Aslında bu istek gerçekleşmişti. Zira geçtiğimiz yıl, bir grup yazılımcı, GTA 3 ve (ReVC)GTA Vice City isimli iki oyunu, açık kaynak kodlu olarak yayınlamıştı. GitHub üzerinden tersine teknoloji (Re3) ile hazırlanan açık kaynak kodlu güncelleme yayınlanmış ve herkes tarafından oldukça çok sevilmiş ve ilgi görmüştü. Bu teknoloji ile oyun içinde birçok iyileştirme bulunduğu göz önünde olsa da Rockstar Games, DMCA talebinde bulunarak güncellemeyi kaldırma talebinde bulunarak kaldırmasını sağladı.

Yapılan bu güncelleme içinde oyun haritalarından birisi olan Liberty City merkezliydi. Bunun yanı sıra güncellemede geniş ekran, Geliştirilmiş görseller ve daha sayamayacağımız birçok yenilik bulunuyordu. Oyuncular, bu tür bir güncellemeyi GTA oyununun yayımcısı Rockstar Games'ten bekliyorlardı. Haliyle bu kaldırma kararı tüm GTA serilerini severek oynayan oyuncular tarafından oldukça üzücü bir şekilde karşılandı.

Kaynak: Playerbros / Gamegar
Kira sözleşmeleri için e-Devlet hizmetinde son aşamaya gelindi

Geri sayım başladı! E-Devlet'e müthiş bir hizmet daha geliyor

İsrail'de otobüs durağına kamyonla saldırı! 10'u ağır 40 kişi yaralandı

İsrail'de otobüs durağına kamyonla saldırı! Onlarca yaralı var

Bomba iddia: AK Parti yönetimi asgari ücrete yüzde 30 zam yapılmasını istiyor

İşte AK Parti yönetiminin düşündüğü asgari ücret rakamı

Çinli otomotiv devi Chery, Samsun'da fabrika kuracak

Dünyaca ünlü otomotiv devi Türkiye'de fabrika kuracak

title