Haberler

Discord sesli sohbet özelliği artık PlayStation 5'te mevcut

Güncelleme:

Arkadaşlarınızla beraber oyun oynarken olmazsa olmazlar arasında yer alan sesli ve yazılı sohbet uygulaması Discord, nihayet PlayStation 5 kullanıcıları için aktif hale geldi. PlayStation 5'in son yazılım güncellemesi ile Discord entegrasyonu ve yeni kişiselleştirme seçenekleri eklendi.

Sony'nin Playstation 5 için yayınladığı en son sistem yazılımı güncellemesi ile PS5 oyuncularının uzun zamandır merakla beklediği Discord entegrasyonu konsollara eklendi.

DISCORD SESLİ SOHBET ÖZELLİĞİ PS5'TE AKTİF OLDU

PlayStation Network hesabınızı Discord'a bğaladıktan sonra, Discord aracılığıyla sesli bir aramaya katılabilir ve kolaylıkla Playstation'ınıza aktarabilirsiniz. Hesabınız daha önceden bağlanmışsa, yeni izinler için yeniden bağlamanız gerekebilir.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

EKRAN PAYLAŞMA

Discord entegrasyonuna ek olarak, kullanıcılar sadece profillerini ziyaret ederek ekranlarını paylaşabilir veya arkadaşlarından ekran paylaşımı talep edebilirler. Bununla birlikte, ekran paylaşma özelliğini PlayStation partileriyle sınırlı görünüyor. Grup sohbetlerine katılırken yeni bir oyuna katıl simgesi ve oyun merkezinizde bir oynayan arkadaşlar alanı bulunacak, böylece kimin ne oynadığını görebilir ve muhtemelen onlarla oyun oynamayı ayarlayabilirsiniz.

2K VR DESTEĞİ

Yeni oynanış ve kişiselleştirme seçeneklerine gelince 1440p için değişken bir yenileme hızı artık VRR uyumlu bir HDMI 2.1 kullanırken ve VRR destekleyen bir oyun oynarken konsol tarafından desteklenmektedir. Daha fazla ekran için 1440p desteği de etkinleştirildi ve cihazınızın uyumlu olup olmadığını ayarlarınızdan kontrol edebilirsiniz.

PS5 kullanıcılarının PS VR2 gözlükleri de dâhil olmak üzere oyun listelerini sıralayabileceğini ve filtreleyebileceğini ve oyun ön ayarlarının çok oyunculu oturumlar için ayarlanabileceğini görecek oyun kütüphanesi geliştirmeleri de yer alıyor. Örneğin, kimlerin katılacağını ve grubunuza kimlerin davet gönderebileceğini kontrol etmek için ayarlarınızı değiştirebilirsiniz.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Playstation Gamegar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title