Haberler
BBC

Game Of Thrones'un Final Bölümü ABD'de 19 Milyon Kişi Tarafından İzlenerek Rekoru Kırdı

HBO, Pazar akşamı yayımlanan televizyon dizisi milyonların merakla takip edilen Game of Thrones'un final bölümünün ABD'de 19,3 milyon kişi ile izleyici rekoru kırdığını duyurdu. Amerikan telekomünikasyon devi AT&T'nin Warner Media medya şirketine ait olan HBO, yaptığı açıklamada televizyon kanalı ve uygulamaları üzerinden Pazar akşamı final bölümünü 19,3 milyon Amerikalı'nın izlediğini açıkladı.

HER BÖLÜMÜ REKOR KIRIYOR

Bu rakam dünyanın dört bir yanında ABD ile aynı anda anlaşmalı medya kurumları aracılığıyla diziyi izleyenlerin rakamını ise içermiyor. Game of Thrones, dünyada 150 ülkede yayımlanıyor, ancak yapılan açıklamaya göre kimi piyasalardan veri alınamadığı için küresel izleme rakamını ortaya koymak güç. Diziye ait bir önceki rekor ise geçen haftaki bölümü izleyen 18,4 milyon kişi ile kırılmıştı.

Game Of Thrones'un Final Bölümü ABD'de 19 Milyon Kişi Tarafından İzlenerek Rekoru Kırdı

GAME OF THRONES, SOPRANOS'UN REKORUNU KIRDI

Sekiz sezonun ardından final yapan dizi, HBO'nun en çok izlenen yapımı olduğu gibi dünya çapında da merakla takip edilen bir yapımdı. HBO'nun bir önceki rekor kıran yapımı ise 2002 yılındaki sezonuyla Sopranos adlı diziydi. Televizyon kanalı, Game of Thrones'un, Sopranos'un rekorunu kırdığını açıkladı.

Game Of Thrones'un Final Bölümü ABD'de 19 Milyon Kişi Tarafından İzlenerek Rekoru Kırdı

DİZİNİN YENİDEN ÇEKİLMESİ İÇİN KAMPANYA BAŞLATILMIŞTI

Ancak dizinin finaline ilişkin dünyanın dört bir yanındaki hayranların tepkisi ise birbirinden çok farklı. Özellikle son sezonun gidişatını genel olarak beğenmeyen dizi hayranları, finali de kıyasıya eleştirdi. Hatta dizinin son sezonunun tekrar çekilmesi için başlatılan online kampanyaya 1,2 milyon kişi imza attı.

Game Of Thrones'un Final Bölümü ABD'de 19 Milyon Kişi Tarafından İzlenerek Rekoru Kırdı

ÇEKİMLERDEKİ KAHVE BARDAĞI VE SU ŞİŞESİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Televizyon dizisinin yapımcıları David Benioff ve D.B. Weiss ise eleştirilere henüz bir yanıt vermedi. Daha önce finalin yayımlanacağı sırada internet ile bağlantılarını keseceklerini ve inzivaya çekileceklerini söylemişlerdi. Diğer yandan final bölümünde bir sahnede, plastik bir su şişesinin unutulması da eleştirilere yol açtı. Plastik şişenin Samwell Tarly adındaki karakterin oturduğu sandalyenin ayağının arkasında unutulduğu görülüyor. Daha önce de dizinin başlıca karakterlerinden Daenerys Targaryen'in yemek masasında duran, üzerinde plastik kapağı bulunan kartondan Starbucks bardağı, sosyal medyada diziyle alay edilmesine neden olmuştu.

Game Of Thrones'un Final Bölümü ABD'de 19 Milyon Kişi Tarafından İzlenerek Rekoru Kırdı

BBC

Amerika Birleşik Devletleri Game of Thrones Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (18)

Mehmet:

İğrenç bir final oldu. Bran salağı sadece karga uçurdu demesinler boşuna yaşamamış olsun diye kral yaptılar. Jon Snow''un Aegon Targaryen olmasının esprisi ne idi. Jon Snow, Daenerys Targaryen''ı öldürünce neden Dothrakilerin kralı olmadı. Gri solucan neden anlaşma yaptı. Yeni gittiği yerde ailemi kuracak? Sevdiği için masum insanları öldüren gri solucan Kraliçesi için neden Jon Snow u öldürmedi. Ejderha başını alıp nerelere gitti. Efkar mı dağıtacak. O neden Jon snow u öldürmedi. Daha nice sorul

15
1
yanıtYanıtla
cenk:

Çok doğru tesbitler, koskoca diziyi sürükleyen karekterler ölüyor ama sanki kedi ölmüş gibi. Dizide konu mankeni gibi boş boş dolaşan sansa kuzey kraliçesi oluyor. Senaryo berbattı bu sezon.

yanıt3
yanıt0
kadın:

Rezil bir finaldi. Kendimi bu düğnyada gün yüzü görememiş Jon Snow gibi hissediyorum. Nice cevheri barındıran ama sonunda duvarın dibine gönderilen bahtsız. . . . . . Çok ağladım

15
0
yanıtYanıtla
BU NE:

7 SEZONA YAZIK NASIL EDEBİLİRİZ DİYE DÜŞÜNEN YAPIMCILAR

8
0
yanıtYanıtla
ÇÖP:

Kitabın yazarı 8. sezonu hala yazıyor. Bitirmedi. Bu senaristler de kendimiz bitiririz dediler güzelim diziyi gerçekten bitirdiler. Ulan bekleseydiler 2-3 sene de bu sezonu hiç izlemeseydik daha iyiydi.

yanıt0
yanıt0
dany:

final böyle mi olur arkadaş ????

8
0
yanıtYanıtla
kral:

özenti dizisi

2
5
yanıtYanıtla
evğe eğve:

bunlarda ayrı vaka

yanıt4
yanıt0
TEBRİKLER:

Final sezonunu daha nasıl berbat boş yapabiliriz diye düşünmüşler resmen. Karakter gelişimi, beklediğimiz onca şey çöpe atılmış boş bir sezon boş bir final bölümü. Tebrik ediyorum emeği geçenleri, büyük bir başarı böyle bir şey başarmak!

6
0
yanıtYanıtla
kamil:

Khalesiye ihanet edildi.

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title