Haberler

Galatasaray, Futbolcu Tarık Çamdal ile Anlaştı

Güncelleme:

Galatasaray, Eskişehirspor'da forma giyen Tarık Çamdal ile 5 yıllık anlaşma sağladığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Eskişehirspor'un profesyonel oyuncularından Osman Tarık Çamdal ile 2014-2015 sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübü Eskişehirspor'a 4 milyon 750 bin Euro bonservis bedeli ödenecektir. Oyuncuya ise, 5 futbol sezonunun her bir sezonunda sırasıyla 1 milyon 177 bin Euro, 1 milyon 284 bin Euro, 1 milyon 391 bin Euro, 1 milyon 498 bin Euro ve 1 milyon 605 bin Euro sabit transfer ücreti ve oyuncunun ilk 11 kişilik kadroda oynadığı her resmi karşılaşma için 10 bin Euro değişken transfer ücreti ödenecektir. Ayrıca oyuncunun anlaşma süresi boyunca bir sezon içerisinde 30 resmi müsabakada ilk 11 kişilik kadroda oynaması durumunda şirketimiz tarafından 100 bin Euro ödeme yapılacaktır." - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehirspor Tarık Çamdal Galatasaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title