Haberler

Galatasaray Medical Park Kadın Voleybol Takımı Basın Toplantısıyla Tanıtıldı

Galatasaray Medical Park Kadın Voleybol Takımı düzenlenen basın toplantısıyla tanıldı.

Galatasaray Medical Park Kadın Voleybol Takımı düzenlenen basın toplantısıyla tanıldı.

Transfer döneminde milli başarılara imza atmış yerli ve yabancı 7 yeni oyuncuyu bünyesine katan Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı, Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta, Galatasaray Voleybol Şube Sportif Direktörü Orkun Darnel, Galatasaray Medical Park Menajeri Neslihan Keskin, Galatasaray Medical Park Antrenörü Gökhan Edman ve yeni transferlerimizden Arzu Göllü'nün katılımıyla Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi'nde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Basın toplantısında konuşan Başkan Adnan Polat "Galatasaray Kadın Voleybol takımımız, yeni sezona yerli ve yabancı transferleriyle daha güçlü giriyor, hedefimiz her branşta olduğu gibi final oynamaktır. Bu zorlu yolda yaptığımız transferlerimizde Medical Park'ın yakın desteğini her zaman hissediyoruz" dedi.

Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta ise Galatasaray Medical Park Kadın Voleybol Takımı'nın bu yıl büyük başarılara imza atacağına inandıklarını ve bu konuda yurtiçinde ve yurtdışında her tür destek için çalışacaklarını iletti.

Takımın 2010-2011 sezonundaki hedeflerini değerlendiren Orkun Darnel, "Lig etabında, şampiyonlar ligine katılabilecek bir skorla netice alabilmeyi hedefliyoruz. Yurt içindeki başarılarımız kadar Avrupa liglerindeki başarılarımızın da bu yıl daha üst düzeye ulaşacağına inanıyorum. Bu yıl daha zor geçeceği belli olan CEV Cup'da geçen yıl aldığımız 3.'lük başarısının bize yetersiz geleceğini biliyorum. Türkiye Kupası ve play off'larda en üst hedeflere ulaşmak için oynayacağız" şeklinde konuştu.

Menajer Neslihan Keskin ise "Medical Park ile güçlenen takımı bu yıl enerjisi yüksek bir performans ile göreceğiz. Bugüne kadar takım için sahadaydım, yeni dönemde sahanın nabzını tutmaya çalışacağım" dedi.

Medical Park desteğinin takımı daha da güçlendirdiğini dile getiren Antrenör Gökhan Edman, "Üç yıldır her sene belirlediğimiz hedeflere ulaşarak, yükselen bir performansla ilerliyoruz. Bu sene yeni kadromuz ile hedeflerimizin üzerine çıkacağız" dedi.

Yeni transferimiz Arzu Göllü ise "Avrupa Kupalarında finalleri hedefliyoruz. Bu sezon Türkiye'de ve Avrupa'da milli olmuş tecrübeli takım arkadaşlarım var. Bu yıl Galatasaray Medical Park Voleybol takımını farklı ve güçlü bir oyunla izleyeceksiniz" dedi.

Konuşmaların ardından soru cevap bölümüne geçildi ve basın toplantısı tamamlandı. Toplantının ardından da Galatasaray Medical Park teknik ekibi, sporcuları ve basın toplantısı katılımcıları ortak fotoğraf çektirdi ve etkinlik sona erdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

- Basın toplantısından görüntü.

- Konuşmalar,

- Detaylar.

HABER-KAMERA: SERHAN TÜRK - İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title