Haberler

Futbol antrenörü babasının kalecilik yaptığı stadyumda dünyaevine girdi

Zonguldak'ta uzun yıllar antrenörlük yapan ve 2013 yılında geçirdiği hastalık sebebiyle vefat eden Hulusi Yavuz'un futbol antrenörü olan oğlu Berkin Yavuz, babasının kalecilik yaptığı Karaelmas Kemal Köksal Şehir Stadyumu'nda dünyaevine girdi.

Zonguldak'ta uzun yıllar antrenörlük yapan ve 2013 yılında geçirdiği hastalık sebebiyle vefat eden Hulusi Yavuz'un futbol antrenörü olan oğlu Berkin Yavuz, babasının kalecilik yaptığı Karaelmas Kemal Köksal Şehir Stadyumu'nda dünyaevine girdi.

TFF 2. Lig'de mücadele veren Zonguldak Kömürspor'un iç saha maçlarını oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Şehir Stadyumu ilginç bir nikah törenine şahitlik etti. 1983-1988 yılları arasında Zonguldakspor'da, ardından da üç sene Samsunspor'da forma giyen, oyunculuk kariyerinin ardından Sakarya, Göztepe ve Zonguldakspor'da kaleci antrenörlüğü yaptıktan sonra 2013 yılında hastalık sebebiyle yaşamını yitiren Hulusi Yavuz'un futbol antrenörü oğlu Berkin Yavuz, eşi Tuğçe ile Karaelmas Kemal Köksal Şehir Stadyumu'nda dünyaevine girdi. Böbrek yetmezliği sebebiyle yaşamını yitiren Hulusi Yavuz'un maketini nikah masasının başköşesine koyan çift, kaleyi de dekor olarak kullandı. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği stadyuma alkışlar eşliğinde giren çift, nikah töreninin ardından tebrikleri kabul etti.

Yıllarının şehir stadında geçtiğini anlatan Berkin Yavuz, "Ben zaten küçüklüğümden beri buradayım. Babam da yıllarca kalecilik ve kaleci antrenörlüğü yapmıştı. Ben de futbol antrenörüyüm. Böyle bir şey düşündük. Babamızı da yad ettik. İnsanlar da inşallah mutlu olmuştur. Burada babamın birçok arkadaşı da var. Gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Eşim de ilk etapta çok şaşırdı. Biz burada yeşil sahalarda doğduk, burada öleceğiz" şeklinde konuştu.

Gelin Tuğçe Yavuz ise, "Bu duyguyu yaşadığım için çok mutluyum. Böyle bir şey yaşadığım ve yer aldığım için çok mutluyum. Böyle bir şeyin içerisinde yer almak beni de çok mutlu etti. Hulusi babayı yaşatıyoruz, mutluyuz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Kemal Köksal Zonguldak Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title