Haberler

    From Dusk Till Dawn, Tv Dizisi Oluyor

    Mahmut Saral - - Robert Rodriguez ve Quentin Tarantino'nun efsane film serisi From Dusk Till Dawn (Gün Batımından Şafağa), yakın zamanda televizyon dizisi olarak karşımıza çıkabilir.

    Univision firması, El Rey Network ile ortaklık anlaşması yaptıklarını duyurdu. Bu anlaşmanın izleyiciler için harika olduğunu belirten yönetmen Robert Rodrigez de ilk projeler için iki şeyden bahsetti. Bunlardan ilki, Tarantino ile yaptıkları film serisinin bir televizyon uyarlaması. İkincisi de henüz ismi belli olmayan bir aksiyon serisi. Yapımcı koltuklarında da Star Trek Into Darkness'tan tanınan Alex Kurtzman ve Robert Orci'nin olacağı söylendi.

    İlk Gün Batımından Şafağa filmi, 96 yılında çıkmış ve sadece Amerika genelinde yaklaşık 26 milyon dolar hasılat elde etmişti. Bol şiddet ve erotizm unsuru barındıran bir filmdi. Tabii onu seri haline getiren diğer üyeleri de öyleydi. Bakalım dizisi nasıl olacak...

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Quentin Tarantino Mahmut Saral Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title