Haberler

Flaşlar Patlayınca Bozuldu, Yenge Mekanı Terk Etti

Güncelleme:

Fenerbahçeli Gökhan Gönül'ün eşi Hatice Gönül, akşam gezmesinde görüntülendi. Hatice Gönül, mekan önündeki merdivende otururken flaşlar patlayınca bozuldu. Gönül, hemen mekanı terk etti.

Sezon sonunda Fenerbahçe ile olan sözleşmesi bitecek olan milli futbolcu Gökhan Gönül'ün eşi Hatice Gönül, önceki akşam Karaköy'de görüntülendi.

FLAŞLAR PATLAYINCA BOZULDU

Bir arkadaşıyla akşam gezmesine çıkan Hatice Gönül, mekan önündeki merdivende otururken flaşlar patlayınca bozuldu. Sinirli şekilde yerinden kalkıp, eşinin hediyesi olan 700 bin Euro'luk (2 milyon 270 bin TL) 2015 model Aston Martin Vangush aracıyla gözden kayboldu. Gökhan -Hatice Gönül çifti 9 yıllık evli.



720 BİN EURO

Gökhan Gönül, eşine 4 ay önce D&D Motor'dan aldığı Aston Martin'e 720 bin euro (yaklaşık 2 milyon 330 bin lira) ödedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Hatice Gönül Fenerbahçe Karaköy Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

SEN KİMSİN:

BU KADIN KİM Kİ BİDE FLAŞLAR PATLAYINCA SİNİRLENMİŞ. . . GÖRÜNTÜLENMEK İSTEMİYORSAN ÖYLE MEKANLARA GİTMEYECEKSİN O ZAMAN. . . .

23
1
yanıtYanıtla
AEE:

rahatsız olmuştur ne var resmi çekilmesin diye evden mi çıkmasın

yanıt0
yanıt2
Deli poyraz!!!!Mobil-IOS:

Ulan bizim patronun Is yerinin degeri 20 milyon eu o bile bir arabaya 100 bin eu fazla vermiyor!! Bunlar nasil bir görgüsüzböyle????

8
0
yanıtYanıtla
Adanalı Mobil-ANDROID:

sarhoş gibi sanki

6
1
yanıtYanıtla
foxxxxx:

İŞTE GÜZEL ÜLKEMİN MUHTEŞEM İNSANLARI KİMİLERİ AÇLIK ÇEKİYOR KİMİLERİ AY SONUNU DÖRT GÖZLE BEKLİYOR KİMİ KENDİ HALİNDE YAŞIYOR BİRDE BÖYLELERİ VAR EŞİNE TİRİLYONLUK ARABALAR HEDİYE EDİYOR ALLAH HAKKIMIZDA EN HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP ETSİN ALLAH ZOR DA KALANLARIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN

6
1
yanıtYanıtla
ARSLAN:

Bu futbolcularda nerden buluyo bu yiyici tipleri

6
0
yanıtYanıtla
AEE:

böyle milletin karısına yiyici gibi falan kelimeler kullanmayın sizene ne kardeşim var birlikte yiyiyolar

yanıt0
yanıt2
58:

yengeymiş ne yengesi bende fb liyim bunlar gösteriş meraklısı karılar gökhana hic yakıştıramadım ben onu oturaklı aklı başında biliyordum bir kadına bu kadar pajhalı bir araba verirsen o kadın cıkar yoldan

4
0
yanıtYanıtla
AEE:

kardeşim ne gördün yoldan çıktığını bak deminden beri bakıyorum milletin karısına uygunsuz laflar söylüyosunuz . Sadece geniş insanlar milletin karısı hakkında dedikodu yapar diğerleri saygı duyar. Erkek doğulur adam olmak zordur. Mileltin karısının dedikodusunu yapan genişler kendi karılarının dedikodularıyla karşılaşır.

yanıt0
yanıt0
...Mobil-IOS:

Lan 720000€ aston martin mi olur? Fransada degeri en fazla 120000€ Kulanismis 50000€ neyin kafasini yasiyosunuz....!?

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title