Haberler

"Figüran Filminin Oyuncularından Derbi Öncesi Dostluk Çağrısı''

Güncelleme:

28 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak olan Figüran filminin oyuncuları Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için dostluk mesajı verdi.

"Yılın en kral komedisi" olan Figüran filminin Yapımcısı Aytekin Mert, Yönetmeni Tolga Çetin, oyuncuları Serenay Aktaş, Ceyhun Fersoy, Ferdi Kurtuldu, Cem Kılıç, Mehtap Bayrı, Umut Oğuz, İrfan Kangı, Fatih Doğan ve Selçuk Fındıkçı, Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe- Galatasaray derbisi öncesi dostluk çağrısı yaptı.

Derbi için özel bir video da hazırlayan oyuncular futbolun "dostluk,kardeşlik ve centilmenlik" olduğu mesajı verdi.Bu özel video, her iki takımın taraftarları tarafından büyük beğeni topladı.

Filmin başrol oyuncuları Fenerbahçe Kongre üyesi Ceyhun Fersoy ve Fanatik Galatasaraylı futbolcu Serenay Aktaş derbi için her iki takıma da başarılar diledi ve "Hak edenin kazandığı ve futbolun spor olduğunun unutulmadığı bir derbi olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Serenay Aktaş Galatasaray Fenerbahçe Ceyhun Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title