Haberler

Fenomen Merve Taşkın, Twitter hesabından üstsüz pozlarını paylaştı

Güncelleme:

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı bakirelik itirafıyla adından söz ettiren fenomen Merve Taşkın, dün de Twitter hesabından üstsüz fotoğrafını paylaştı.

Aylar önce Beşiktaş'ın yakışıklı kalecisi Loris Karius ile buluştuğunu iddia eden ve sonrasında futbolcu Emre Aşık'ın attığı mesajları ifşa ederek gündeme gelen fenomen Merve Taşkın, Twitter hesabından üstsüz paylaşım yaparak tüm dikkatleri üzerine çekti.

ÜSTSÜZ POZLARINI PAYLAŞTI

Şimdilerde yakın arkadaşlarıyla Tokyo'da olan Merve Taşkın, her anını sosyal medya hesaplarından paylaşmaya devam ediyor. Dün arkadaşlarıyla alışverişe çıkan ve beğendiği ürünleri alıp almaması konusunda takipçilerine danışan Taşkın, kıyafet alışveriş yaparken sınırları zorladı. Twitter hesabından üzerinde sadece etek olan fotoğraflarını paylaşan Taşkın, "Etek güzel mi aşkolar alayım mı?" diye sordu. Taşkın'ın paylaşımına binlerce yorum geldi.

Fenomen Merve Taşkın, Twitter hesabından üstsüz pozlarını paylaştı

"ÖLENE KADAR BAKİREYİM"

Merve Taşkın, 26 gün önce Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlarken bakireliği hakkında da açıklama yaptı. Fenomen Merve Taşkın, "Bakireliğini gerçekten kaybettin mi?" sorusuna "Bakireyim. Yani bilimsel olarak bakireyim. İlk ilişkimden sonra kadın doğum uzmanına gitmiştim ve esnek olduğumu ve bunun çok nadir olduğunu, normal doğum yapana kadar bakire kalacağımı söyledi. Ölene kadar bakireyim yani" cevabını vermişti.

Fenomen Merve Taşkın, Twitter hesabından üstsüz pozlarını paylaştı

Fenomen Merve Taşkın, Twitter hesabından üstsüz pozlarını paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Merve Taşkın Sosyal Medya Twitter Cinsellik Cinsellik Cinsellik Cinsellik Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (57)

KARTAL:

HER ZAMAN SÖYLÜYORUM BU SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ TEDAVİ EDİLMELİ . .

102
6
yanıtYanıtla
ONUR:

ALLAH belanı versin senin

77
9
yanıtYanıtla
konyadan:

erkeğine dek gelmemişsin.

76
4
yanıtYanıtla
cizre:

gel bana esnek falan dinlemem toz şekeri gibi dağıtırım.

yanıt38
yanıt7
ankara:

ahlak kalmadı

59
8
yanıtYanıtla
Soul edge:

Allah belanı versin ucube!

42
0
yanıtYanıtla
anne:

rabbım kımseyı kınamak istemem . . benımde kızım var. . sadece rabbim hidayet versin. . evlat yetiştirken haya ve edeple yetiştirmeyi nasip et rabbim . . Hz. fatma annemiz bile beni gece gömün diyor kimse görmesin. . rabbim takvalı olarak yaşamayı nasitp eyle . . .

39
1
yanıtYanıtla
Hakan:

Uçlarını saklayınca görünmemiş mi oluyor şu mantığı da anlamış değilim oldum olası

31
1
yanıtYanıtla
Arzu:

iğrenç pislik

16
6
yanıtYanıtla
yani:

edep bunları görse yol değiştirir

21
1
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title