Haberler

Fenomen Dizi Kırgın Çiçekler, Veda Yemeği ile Final Yapacak

Güncelleme:

2015 yılından beri ekranda reyting mücadelesi veren Kırgın Çiçekler, projenin patronu Mehmet Yiğit Alp tarafından düzenlenecek veda yemeği ile final yapacak.

ATV'nin NTC Medya imzalı "Kırgın Çiçekler" dizisi, final yapmaya hazırlanıyor. 2015 yılından beri ekranda olan dizinin geçen haftalarda 100. bölüm pastası kesilmişti. Kendi starlarını yaratan, reytinglerde 50 hafta birinci, 50 hafta da ikinci olan projenin patronu Mehmet Yiğit Alp, geçen hafta final kararını ekibe açıklamıştı.

VEDA YEMEĞİ DÜZENLENECEK

Sette pasta kesen yapımcı bununla da kalmadı ve parti havasında veda etmek için Ağaoğlu Maslak'taki Çukur adlı mekanda büyük bir veda yemeği düzenlemeye karar verdi. 26 Şubat akşamı "Kırgın Çiçekler" dizisinde emeği geçenlerin bir araya geleceği gece geç saatlere kadar devam edecek.

BİRÇOK İSMİN YILDIZI PARLADI

Yetiştirme yurdunda yetişen 5 genç kızın hikâyesini beyazcama taşıyan dizi İpek Karapınar, Özgür Çevik gibi tanınmış oyuncularının yanı sıra Nil Keser, Hazar Motan ve Aleyna Solaker gibi genç yeteneklerin de yıldızını parlatmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mehmet Yiğit Alp Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

Muhtar:

Darısı Elif ve Adını Sen Koy''un başına. . .

18
0
yanıtYanıtla
lhl.ljl:

adamlar onları da kaldırırsa ne yayınlasın lar

yanıt0
yanıt1
GAMYONCU:

Çiçekler oldu teyze artık. Bu kadar ağlayışlı saçma sapan filmler Hintlilerde ve bizde kaldı.

8
1
yanıtYanıtla
hayko:

bencede çoook uzadı bitsin artık

5
2
yanıtYanıtla
ZALAKLIK BEDAVA:

Adını Sen Koy''daki Erkan Meriç algılama bozuluğu ve durarak anlamsız bakma rolü nedeni ile gerçek hayatta da hasta olmuş. Ona soru sorulduğunda müzik çalınması bir süre bön bön bakması ve 2 dakikada bir kelimelerin tek tek ağzından çıkması nedeni ile kimsenin artık kendisi ile iletişim kuramadığı, telefon görüşmelerinin de 10 kelime için/ yarım saat sürdüğünü belirtmiş. Röportajı yapan nuhabir yarım paragraf haber için 6 saatlik bir konuşma gerçekleştirmiştir. Gelmiş geçmiş en anlamsız dizi

7
0
yanıtYanıtla
NİSAN:

çok şükür bitecekde ne zaman daha kaç bölüm var ?

5
2
yanıtYanıtla
Rambo Dortmund:

Hep izliyormusun Nisa?

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

kemalim yapmazz :)) neyse çok şükür bitiyor cıvıtmışlardı . . aynı döngü etrafında dönüp duruyordu

5
1
yanıtYanıtla
kız:

deja vu seyretmekten bıkmıştık

4
2
yanıtYanıtla
İREMSİ:

Bitemesin ya

0
6
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title