Haberler

    Fenerbahçe Ülker, Olimpiakos'a 95-82 Yenildi

    Güncelleme:

    Temsilcimiz Fenerbahçe Ülker, THY Euroleague Top 16 E Grubu'ndaki ilk maçında Olimpiakos'a 95-82 mağlup oldu.

    Fenerbahçe Ülker, Top 16 E Grubu ilk maçında son şampiyon Olimpiakos'a konuk oldu. İlk çeyrekte Vassilis Spanoulis'in etkili oyununa Emir Preldzic ile karşılık vermeye çalışan ancak bunu başaramayan Fenerbahçe Ülker, 27-19 geriye düştü.

    FARKI AZALTTIK AMA...

    İkinci çeyrekte ise Olimpiakos'ta bu kez Printezis sahnedeydi. Bitime 4 dakika kala farkı 10'e çıkartan ev sahibine cevabı Bogdanovic, Emir, Kleiza ve Melih ile veren Fenerbahçe, farkı kapattı ve taraflar soyunma odasına 47-40'lık sonuçla gitti.

    Üçüncü çeyrekte rakibini ısırmaya başlayan Fenerbahçe, Kleiza'nın etkili oyunuyla farkı 2 sayıya kadar indirdi. Savunmaların ön plana çıktığı üçüncü çeyreğin sonlarına doğru Spanoulis 2 sayı buldu ve son 10 dakikaya 62-56 ile girildi.

    SPANOULIS MAÇI BİTİRDİ

    Son çeyrekte mücadeleden bir an olsun kopmayan sarı-lacivertliler, bitime 2 dakika kala Perperoglou ve Spanoulis'i durduramayınca sahadan 95-82'lik yenilgiyle ayrıldı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Vassilis Spanoulis Fenerbahçe Ülker Emir Preldzic Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title