Haberler

Fatma Güldemet Sarı: "Filistin Halkının Her Zaman Yanındayız"

- Toplanan grubun slogan atması Adana Sivil İnisiyatif Meclisi Başkanı Mahmut Eraslan'ın konuşması Kur'an okunması, dua edilmesi AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı'nın açıklamaları ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkent olarak tanımasına tepkiler Adana'da ABD Başkanı Trump'ın...

- Toplanan grubun slogan atması

Adana Sivil İnisiyatif Meclisi Başkanı Mahmut Eraslan'ın konuşması

Kur'an okunması, dua edilmesi

AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı'nın açıklamaları

ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkent olarak tanımasına tepkiler

Adana'da ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve Tel Aviv'deki büyükelçiliklerini Kudüs'e taşıma kararı protesto edildi

ADANA - Adana'da sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve Tel Aviv'deki büyükelçiliklerini Kudüs'e taşıma kararına tepki gösterdi.

Kemeraltı Camisi'nde de cuma namazının ardından birçok sivil toplum örgütünün katılımıyla protesto gösterisi düzenlendi.

AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, burada yaptığı açıklamada, her zaman Filistin halkının yanında olduklarını belirtti.

Sarı, Kudüs'ün dostluk ve barışın simgesi olması gerekirken, son günlerde çatışmaların ve insan hakları ihlalinin en yoğun yaşandığı bir merkez haline geldiğini dile getirdi.

Adana Sivil İnisiyatif Meclisi Başkanı Mahmut Eraslan da ABD'nin İsrail ile aynı statüde Filistin işgalinin tarafı olduğunu kaydetti.

Açıklamaların ardından Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.

AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı ve İl Başkanı Fikret Yeni ile Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan da protestoya katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Fatma Güldemet Sarı Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title